Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

нескінченний день... перебавились всіма іграшками, побігали по хаті, спекли корж на величезний торт, буду мати багато гостей, обіднього сну нема, читаємо казку "Снігова королева" :girl_crazy: а що, дуже навіть сприймається в таку погодку). в хаті стерпний порядок, їсти повний холодильник, прання "сушиться" на балконі.
    і то тільки 16 год! :girl_cray: а що робити далі?! хоча би дочекатись чоловіка з роботи, може трішки веселіше стане :)

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сижу в розвозці з роботи і прикидаюсь шлагом, бо чогось всі вирішили, що то я винна у тому, що розвозка відправлятиметься тепер на 20 хв пізніше. А все тому, що півроку тому розвозка пішла раніше і я не встигла. Я пожалілась начальнику. А вже він просив перенести те діло на 10 хв. Ну а винен хто ? правильно, всі косі погляди для мене...

Останнє редагування: 23 Липень 2014
  3. Shamna

Shamna Мамуся

Дощик, а я вперше тішуся дощу літом. Нікуди не треба йти, дитина спить, ще би чимось смачним затягувало з кухні і чоловіка додому, то моїй радості не було би меж. Але маємо те, що маємо.
    Всім гарного вечора!

4. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Приймала дуже приємну гостю.Спекла пляцок"вишня в кисільній хмарі ",типу ж посидимо за чаєм.В результаті був повноцінний обід з грузинським кон*ячком,потім поїздка на чебуреки.І що я вам звласного досвіду скажу-- обжорство гріх...але в приємній компанії ...Посуд мити не бу...чекаю ,поки в чоловіка совість прокинеться.

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Напишу, бо отримала файного копнячочка і не менш файний дзвінок пот телефону .
    Чьота остатньо всьо в мене через ЖОзефіну. Ані врочистості, ані прози, просто так, якийсь маленький дурдом.
    Нині погода зранку мене потішила, бо я спала, а не зривалась на роботу. А що може бути краще прокинутись о восьмій ранку під дощик і нікуди не гнати.
    Але на роботу потім прийшлось йти, і втиснути той час, який прошльопала, в той час, що залишився. Так що, нинька я була працьовита.
    З кавалєрами вирішила тимчасово зав'язати, бо так і з глузду з'їхати можна. А ще: Сніжинка - не мужик, нє! А Рудий - мужик, о та!
    А мені тре принця. Наразі його нема, так що більше ніц цікавого я вам не повім...

6. Orman

Orman Модератор-бомба

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Врочистість! Нарешті!
    Ще вчора почали святкувати наше подвійне свято. Сьогодні to-be-continued...
    Аж не віриться, як скоро ті роки летять... скільки всього сталося за той час, і ніби не з нами. Особливо пролетів останній "сімейний" рік. Ще вчора ніби говорила "так", а тут фух і знову 24-те ... надіюся, що їх ще буде багаааато.
    Неймовірно вдячна долі за свого коханого! Він - моє все!
    Головне, щоб нарешті запанував мир і спокій, і всі знову змогли сповна насолоджуватися життям і своїми близькими!

9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Планів на сьогодні ,,море,,
    А ми ще лежимо в ліжку і цицяємось...
    До врочистості віднесу мій похід на корекцію брів.
    Сьогодення: зуб(точніше місце де він був) болить щей досі((

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Спекла вчора тортик з того, що було в хаті, а так нічо вийшло..Сьогодні має подзвонити подруга, яка приїхала на пару тижнів з Баку. Дуже тішусь.

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Bree van deKamp

12. AilataN

AilataN жива

жилетка прозова
    врочистість- ?
    мама вже прооперована, все пройшло добре!
    злива...
    сон.

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ааа... Ми попали під дощ, ні під зливу, але все ж правильніше сказати - під водяний потоп. Це ми після прогулянки в центрі з чоловіком вирішили зробити ще романтичну прогулянку додому. Ото романтика була
    - словами не описати. Ці 10 хв. я запам'ятаю надовго,
    парасоля врятувала лише голову, весь одяг мокрий. І чого мені встрельнуло в голову відмовитись від таксі? Я ще до сих пір відчуваю як в моїх кросівках чвакає вода, ледве джинси віддерла від тіла, бррр.
    Але я вже привела себе до ладу і готуюсь бачити рожевих слоненят, чого і всім бажаю.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

15. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ох! Ранок не склався:sad:
    Ще не прокинувшись побачила, що наша дитина зробила аварію на цілу ковдру, бо чоловік, який прокинувся раніше від мене, не здогадався посадити на горщик синулю. Не відкривши очі помила синулю, кинула прати. П'ю кавусю і вже нарахувала, що дитина вже 14 разів пчихнула:sad: певно від мене набрався...

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Синулю? :girl_haha:
    П*ю каву, догризаю печиво, і, якщо кава не зробить свою чорну справу - буду вставляти в очі сірники і прибирати.
    В хаті безлад, посуду гора, але їжа зварена.
    Тож в планах розгребти завали, спекти щось смачненьке і нарешті глянути фільм. Коханий обіцяв на вечерю якоїсь смакоти привезти, тому є надія, що він сьогодні приїде швидше, аніж 12 година ночі :girl_claping:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Думала в жилетку, але якийсь несолідний жаль)
    я не можу говорити. тільки пошепки. малюки дивляться на мене величезними очима, що то з мамою! Захрипла просто капітально! Так що нині до мене не дзвонити, не говорити) буду ходити з блокнотом і всім відписувати)

18. Shamna

Shamna Мамуся

А я допиваю чайок з печеньком. Цієї ночі обкусали мене комарі, які невідомо звідки взялися, бо вікно було зачинене. Добре, що до доці не добралися. Планую сьогодні прибрати, щоб завтра відпочити. В чоловіка на роботі знову завал, зарплати як завжди не дають. Але я вірю, що пАкращІння вже скоро.
    Всім гарного дня!

19. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

20. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Припхались з поліклініки. Нарешті здали всі аналізи!! Ще на першу йдем до дит. гінеколога і невропатолога(надіюсь попадем)
    Зуб не болить, але болить кістка коли широко рот відкриваю. Їм кумедно, через прошки відкритий прот зпапихаю кекси(вчора пекла з корицею, без яєць і молока. Смакота) і заливаю каву)
    Робити ніц не хочу, завтра їдем на город. З мужем ,,война і мір,, і взагалі в хаті все напружено.
    Хочу спокою і адіночєства)

Статус теми:
Закрита.