Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

2. Музик

Музик Мартуська

уря-уря-уря-уря, хлопці пішли по домах, розмова з мужом дала плоди, всім завтра на роботу, маршрутки гірше ходять - і все це в сумі = вечір лише в двох з коханим чоловіком

3. allja

allja Well-Known Member

Як я Вас розумію...мені майже всі к.р. тре в ручну писати:sad: Добре, що хоч курсові не вимагають в ручну, а то б :suicide:
    А в нас вчора чудовий день був, точніше вечір:) Приходили друзі, котрі будуть одружуватись, так файно посиділи, поговорили....згадалось за весілля:girl_tender: Ніби ще не так багато часу пройшло, а так хочеться ще раз:girl_crazy:
    А сьогодні пів дня біганини...Ходили за білетом на електричку підвищеного комфорту, а то муж заборонив маршруткою їхати на сесію..., а потім я пів дня готувала їсти, щоб муж голодний не був, хоч я за день-другий приїду:) Зараз прийняла ванну, сиджу відпочиваю...морально готуюсь до сесії:girl_flag_of_truce:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якісь насичені вихідні видались:girl_in_dreams:.
    Вчора мала проблеми зі здоров"ям . Мусив чоловік трохи біля мене побігати:girl_haha:. На вечір відійшла, виспалась...
    А сьогодні шалений день. Перша половина дня-санки, сніжки:girl_haha:. Далі мегапозитивна і дуууже коротка (нажаль) форумівка. Ну і на вечір ходили в гості на день народження. Не менш позитивні враження. Щойно повернулись втомлені та щасливі. А на дворі така краса:girl_in_love:. Сніжок відблискує, морозець пощипує. Надзвичайно гарно, зимово:girl_in_love:. Ми собі на ніч так гарно прогулялись, доки Ромчик на весь голос не почав колядувати:girl_haha:. Прийшлось йти до дому, щоб сусідів не побудити:girl_haha:.

5. Savchenko

Savchenko Member

Повернулись від свекрухи...19-го сестра чоловіка мала ДН, так як я була на роботі, поїхали в суботу файно посиділи спочатку в нас, а потім спільний друг Іванович запросив до себе...живе по-сусідству, перекочували ми до нього смажили рибку на грилі, ялинка в дворі, шашлички...повно снігу...ми і на санках катались і в сніжки грали... о першій ночі вирішили ще в сауну їхати, але знову як засіли...сауна переноситься на інші вихідні)) Взагалі давно так не відпочивали...Приїхали до Львова каша на дорозі не сніг, а пародія...і завтра на роботу...вітаю сірі будні(( ще й перевірку обіцяють...

6. lawyer

lawyer Member

але сьогодні активний день видався! 9 дорослих і 7 дітей поблизу Шевченківського гаю з'їжджали на санках, кидалися сніжками, зліпили величезного сніговика! так надурачилися, справді, як в дитинстві:girl_in_love:! вечерком їздили з коханим підбирати мені подарунок на дн:). потім подивилися разом "Голос країни". а завтра вже робочий тиждень - починається проза...

7. siriuska

siriuska Member

Сьогодні була на хрестинах,то було 9 дітей з яких тільки 3 хлопці,решта дівки,ще побавилася із малою,а проза-ой,аж згадувати не хочеться.

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині, тобто вже вчора, був чудовий день. Зранку ходила до церкви. :) Коли йшла після Служби з церкви, так гарно сніг падав!:girl_claping: Але справжня зима недовго тішила :girl_in_dreams:
    Проза - саме сьогодні почалися КД, то ще під час відправи дико болів живіт :girl_sad:
    Потім до мене прийшла колишня одногрупниця і тепер уже сусідка. Провела їй майстер-клас із методики відкривання наших дверей :girl_crazy:, попили чайочку, побалакали.
    Далі була найбільша врочистість дня - форумівка :girl_yes2:

• Подобається Подобається x 1
  9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Давно я вже тут не писала... Ніби і свята були і час був, але все десь я була в бігах)) То святкувала, то вчилась до екзаменів...
    Проза - маю перший талон за все своє університетське існування... (думала писати в жилетку, але так як це сталось в суботу, то мені вже відійшло і плакатись не хочу)) Та й талон не через незнання предмету, але то вже деталі:girl_wink: Отже, моя сесія мала закінчитись в суботу, але ще затягнулась майже на тиждень:girl_devil:
    Врочистість - святкування першого талона:girl_crazy: (жартую))) Тішуся, що можу більше часу проводити з Кохаськом, без його підтримки я б не змогла...
    А зараз, як казав Лєнін, - "Учится, учится и ещё раз учится"))

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

пішла в Сільпо, купила траву (зелень) (як каже мій чоловік), йогурти, 1 живий короп, і банани-апельсини-грейпфрути-ківі - 220 з копійками гривень...:8: і ніц путнього їсти (знов, як каже мій муж, мені є шо))))
    грррррррррр:girl_cool:

11. Solomi

Solomi New Member

Пів ночі не спала, в малого гній краплями з ока витікав, постійно витирала серветкою, і крапала краплі.

Дзвонила в швидку за порадою, бо таке з ока перший раз бачу, жіночка (терапевт), каже що лікаря краще викликати, щоб з оком не ходити по вулиці.
    її наступне питання - А висипки нема?
    я "випала", роздули проблему з тими хворобами ,скоро СоцОпитування буде:girl_haha:
    кажу нема, пильную
    Зранку встала в 6 годині - просто не жива нині - капець

12. Fechka

Fechka Member

Вихідні були насичені. В суботу були в гостях в коліжанки, гарно побалакали, відпочили.
    У неділю ходили до церкви, потім купили мені чобітки в Інтертопі. І під кінець дня знову ходили до церкви,де показували Лялькову виставу вертеп
    Дітки отримали подарунки. Були дуже задоволені. Чудова неділя закінчилась на катку. Гарний був день.
    Сьогодні проза. Через постійну біганину назбиралось чимало посуду.Який я вже помила, прибрала в квартирі, приготувала обід. Зараз підемо трохи на саночки.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

мій живіт скрутився в спазм і від того вся випита кава стоїть в горлі.
    я практично не спала, бо вже навіть як лягла, голова не хотіла відключатись, а ту годинку, що дрімала, снилась якась дурня.
    ітого, я зараз зелена, з темно-синіми мішками під очима і мене нудить. картіна маслом...
    чесно стараюсь не хвилюватись, але ніц з того не виходить...
    останній екзамен- не віриться. здається, що це ніколи не скінчиться...
    мені зле

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Хотіла вчора спекти маковий рулєт - якийсь він забитий вийшов, потім замісила тісто на піцу - вийшла якась суха і недосолена, одну хіба зупу смачну зварила. Не варто було мені взагалі до духовки лізти, не так зірки стояли до куховаріння. Господинька, блін.
    З того всього вклала Ромка, намарафетилась і пішла з дівками на яблучний штрудель з морозивом і лате, знімати розчарування.
    І скажу - таки помогло:girl_yes2:

15. Heureuse

Heureuse вірю...

таки правильно робила, що не вірила- екзамен завтра :khomyak::girl_crazy:
    не знаю чи то його перенесли, чи то в мене вже на фоні дах потихеньку їде, але я була впевнена, що він сьогодні! ще й коліжанка така сама...ото прийшли ми, подивились на розклад, пореготали і пішли назад...
    з одного боку, воно то може й на краще, бо ще є час щось довчити, але з іншого- я вже так настроїлась що то вже сьодні буде кінець тому всьому. ага, фігушки!
    так що, я ідіот! це офіційно і беззаперечно! :girl_flag_of_truce:

16. zetta

zetta Well-Known Member

мали невеличку подорож до Фінляндії-краса, мороз, лижі, кава ) в дорозі зустріли ше одного зубчика). Напекла пампушок, вдались на славу ну і все. Зате на вечерю шось ніц нема, дітлахи позалазили в ящик з іграшками і мордують там свої забавки. Тре розбирати ялинку... а нема охоти. Пригадала як йшла в декрет то напроти роботи в будинку ялинка в травні так і стояла на балконі )) цікаво чи вони її розібрали чи так і скористались шей цієї зими ))

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Хоч вночі не спала, на роботі це не позначилося. Які би абоненти злі і недобрі не були, як би до них туго не доходило - я з ними говорила абсолютно спокійно! Якраз за надмірні емоції найбільше претензій до мене було раніше :)
    Чудовий день :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А моя певно до Великодня стояти буде:girl_haha:. Малий просто в захваті від вогників, то най тішиться)
    Сидю відпочиваю. Навіть якби й хотіла щось робити корисне -не можу. Ромчик вже третю годину спить, дві з яких на мені. Вільна одна рука як гортає сторінки в неті і періодично лускає соняшникове насіння:girl_haha:. Отака в мене не то проза не то врочистість. Бо робота таки чекає:girl_in_dreams:.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

і в мене сьогодні прозовий день після вихідних - тряхнула "старіною" на лижах на Плаю, потягала санки, погуляли під снігопадом,
    сьогодні вже приготувала голубці на вечерю і наоешті вклала свою малечу спати - краще пізно ніж ніколи:girl_crazy:

20. Музик

Музик Мартуська

мала нині справи, довелось вибиратись з дому! чого так трагічно? а у вас прибирають сніг? і в нас ні. точніше намагаються, але що це дає? як казала моя бабця: дурний любить роботі, а робота - дурного... спостерігала як один двірник скидав лопатою сніг з дороги на тротуар, а другий за ним зразу - з тротуару на дорогу. під ногами або каша, або лід. пройти спокійно нереально...
    ходила по магазинах, притарабанила додому три веееееличезні торби з продуктами, наповнила холодильник, купила собі квіти (сумно мені було) і мужові новий шалик. завтра йду шукати собі фурнітуру, бо чомусь того що я зараз хочу нема ніде...

Статус теми:
Закрита.