Відповідь: Зруйнуй мрію Нудно... нічо не треба, нікуди не спішиш... все є... нічого не хочеш... скукота)) Хочу нову сукню
Відповідь: Зруйнуй мрію Поки будете ходити шукати нову сукню замучетесь...тай нова сукня, то треба нові мешти, нову сумку, гарну фризуру...і ше думати куди б то піти в новій сукні. Хочу в тур по Європі.
Відповідь: Зруйнуй мрію да-да! саме зараз найкраща пора, +40, ні вітру, ні хмарки! ну і купа туристів хочу іти спати!
Відповідь: Зруйнуй мрію І так третина життя йде на сон А я хочу гарної погоди, щоб поїхати на Світязь
Відповідь: Зруйнуй мрію ага, сонце- значить спека, а в спеку шкіру обсмалите, потім треба буде лікувати опіки, а ще там біля води комарики... будете від них відбиватися.... хочу приємний подарунок )
Відповідь: Зруйнуй мрію Ага.. а як не вгадають і він буде не приємний... нащо вам те розчарування... Хочу тортик))))
Відповідь: Зруйнуй мрію кульчики біжутерія- якось задешево...а золоті- вже задорого такщо краще без них))) та ще тре такі пошукати щоб до всього пасували... хочу на моооре...
Відповідь: Зруйнуй мрію краще стаціонарний, бо на ноутбук сядете і капець йому прийде... хочу, щоб у маршрутці було мало людей...
Відповідь: Зруйнуй мрію Скоро і так осінь, а потім зима за нею, то тоді будете тепла просити.... Хочу щоб літечко не закінчувалось!!!!!
Відповідь: Зруйнуй мрію ага з температурою +40 цілодобово і без будь-якого доступу до водойми... хочу отримати довгоочікуваного листа
Відповідь: Зруйнуй мрію Ага щоб поки він дойшов до вас його на пошті відкрили і прочитали ... А я хочу на море
Відповідь: Зруйнуй мрію краще в гори, на морі сонці напече голова буде боліти. хочу полуниць.........