За скільки часу Ви готувалися до весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем allja, 30 Вересень 2010.

1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: За скільки часу Ви готувалися до весілля?

Ми думали вийде десь півроку чи більше, але просто пощастило, оскільки виявилося, що наші фото-відео оператори були вільні тоді ж, коли і ресторан, що сподобався, тому вийшло по факту 3 місяці. Плаття забрала із салону всього за тиждень до весілля, а все решта було повністю готово-домовлено за місяць до дати))

2. Міла

Міла Member

Готувалася до весілля з січня по травень. Все йшло по плану, крім рушників. Вишивала протягом чотирьох років, а дошивала за день до весілля :girl_blush2:

3. osvita

osvita New Member

я була в лютому 2011 року на весіллі--надумали (бо приспічило) в кінці грудня ..робили на Пулюя, в тому залі--дивно правда що так повезло..а їм повезло бо хтось відмовився..тай оператора встигли замовити, музику--це таке що все є, кращі заняті, а по оголошенню-безліч..основне з залом..

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

в житті бувають такі сиутації, що хоч не хоч а мусиш...обставини всякі:покупка квартири, річниця за рідну людину (бабця, дідусь) не пройшла..що тоді робити?приходиться...

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

якщо рахувати дуже точно, то почали готуватися за 3 місяці. ну це я і плаття. фотограф і відооператор були заангажовні за 2 місяці, ресторан за 3 тижні.
    думаю, вписалася б і в 1 місяць, але розтягнула задоволення)

5. Chikapina

Chikapina New Member

пропозиція поступила в січні...а в вересні вже святкували))) але на той час вже багато залів було замовлено.так що єдина проблема то зали..та і фотографів хороших швиденько розбирають)))

6. Agrafka

Agrafka Member

Ми підготували весілля за два місяці. Все було чудово, оглядаючись назад, навіть нічого б не міняли. Зауважу одне, якби не мої активні, ініціативні і просто прекрасні дружки, то багато задумів не було б втілено у життя, а так все було виконано, навіть деякі сюрпризи нам підготували. Погоджуся, що знайти достойне приміщення за такий термін важко, але ми знайшли. Весілля ми святкували у ресторані "Колиба", що у Брюховичах.

7. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ми готувались три місяці. Точніше сказати почали за три місяці до весілля. Замовили зал, ведучого, відео, фото, плаття за тиждень. Потім нічого не робили, і десь за три тижні до весілля вже почали далі щось робити. Все пройшло на УРА ;-)

8. shkodnica

shkodnica New Member

ми готувалися за 2 місяці...тобто я, бо майбутній чоловік добував мамонта))))
    Бокали, запрошення, підсвічники, букет і бутоньерка - хенд-мейд, туфельки приїхали до мене здалеку, в неті замовила, так як і небесні літарики. Сукню вибирала довго, купила за тиждень до весілля, ледь не посивіла, але таку як мріяла)))
    Весілля на 30 чол., кафе вибрали в центрі, вони не роблять весіль, тому і черги до них не було, ми вмовили.))
    В нас не було машин, бо все в центрі, прикрас, кошиків, лебедів, короваїв, вишитих рушників, нарощених волось, нігтів, вій, дорогих салонів, тортів з перлинками, кілець з брюліками, білизни "ось тільки з такими кружевами",банальних шлюбних клятв і танців в пелюстках троянд, не було катання на конях і лімузинах, не було живої музики і людей "яких треба запросити"
    Не повірите, скільки це все економить нервів і трудоднів ...
    Чоловік купив костюм і сорочку і краватку і мешти, ввечері перед весіллям....і надиво суперськи справився.
    Зате ми зробили виїздну церемонію, пили італійське шампанське, танцювати під улюблені рокенроли і пускали ліхтарики....а потіл чухнули на море)))

9. lawyer

lawyer Member

30 жовтня минулого року коханий мені освідчився, і з цього часу почалася підготовка до весілля. тобто тривала вона приблизно 11 місяців. і скажу вам, що кожен день був наповнений приготуваннями, а навіть як фізичних справ не було, все одно, думками завжди була у цьому Дні!
    насправді, то того вартувало, бо все було надзвичайно продумано і організовано.

10. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ми готувалися до весілля рівно рік. І то не вийшло на суботу, бо зал який ми хотіли був вже зайнятий і прийшлося брати неділю. За пів року до весілля пройшли науки. Десь за 5 місяців визначилися з фотографом, оператором і музикантами.

11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ми почали підготовку приблизно за 3 місяці. Лише сукню я почала шити раніше, тому що чітко знала, яку я хочу і знала, що в природі такої немає, тому пошила її заздалегідь. За три місяці все замовили, окрім діджея і тамади (бо всі вже були замовлені). З пошуком останніх мали трошки клопіт, але в результаті знайшли хороших (трошки переживала, але на весіллі було весело, все пройшло без ексцесів).
    Активна підготовка тривала лише протягом останнього місяця.
    Я цим дуже задоволена, бо напевне не змогла б бути постійно в напрузі протягом довшого періоду часу (мене зрозуміють ті, хто цілком і повністю готував цю подію самостійно (мається на увазі, тільки з нареченим, без допомоги родичів).

12. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Ой, а мені навіть складно сказати в який момент ми почали готуватися до весілля :girl_nea:

Пропозицію мені мій коханий зробив ще перед Новим роком, в лютому ми відсвяткували офіційні заручини, в серпні розписались, а весілля буде аж в червні наступного року.

На червень 2013 зал ми замовили в липні цього року(і то багато вже були зайняті на нашу дату), з фотографом, музикантами та оператором домовлялись в вересні-жовтні.

І якщо брати в підсумку, то від пропозиції і до весілля буде півтора року.:girl_curtsey:

13. iKnopka

iKnopka New Member

На підготовку потрібен рік, не менше
    Якщо весілля літом, то зал потрібно замовити приблизно за рік. Всі інші нюанси вирішувати по черзі

14. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Ми готувалися рівно 6 тижнів і все вийшло супер! Оперативно все замовили, закупили. Цього часу цілком достатньо для організації свята.

15. Trevi

Trevi New Member

А ми підготовку до весілля розпочали десь за 2 місяця до урочистої дати. Усі турботи взяли на себе вдвох, важко було але нам все вдалось окрім того, що мій коханий забув повідомити друга про те, що він буде оператором на весіллі але то дурниця.
    Найважче було домовитись про вінчання, тому якщо плануєте в якійсь конкретній церкві вінчатись то варто хоч за 4-5 м. записатись наперед.

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Не лякайте наречених :girl_wink:
    Все залежить від кількості запрошених.
    Пи.Си - перевірено на власному досвіді - вище писала, що ресторан замовили за три місяці до дати 4 серпня.

17. tasha

tasha New Member

ми готувались 3 місяці, найважче було з церквою, не було зовсім вільних дат на серпень, але таки знайшли :girl_curtsey:. А от фотографа, якого я хотіла. не змогли замовити, бо був занятий.

18. allarud

allarud New Member

У нас було мало часу на організацю,та і весілля планували лише для найближчих...Усе легко вирішилось - день свята ЧЕТВЕР.:girl_curtsey:

19. kyca

kyca Member

Ми готувались 4 місяці. Правда весілля було не велике чолловік 70, але все встигли. Саме важче це в останні дні все встигнути :)

20. Tiffany Co

Tiffany Co New Member

А ми за 2 місяці все встигли)) Чоловіка приперло женитись вже і негайно) Весілля було на 100 чол. Дуже допомогли батьки чоловіка, через знайомого організували нам зал на Високому Замку, правда в неділю))