Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. MaryF

MaryF Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

З вересня, десь за 3 місяці. Правда, бувають такі дні, коли можу зірватися і ввечері "нажертися", потім мене дуже совість за то мучить і я знову виправляюся. Не завжди виходить кавовим скрабом намазитися, ну і мумійо не користуюся.
    Думаю як би чітко додержувалася системи, то б скинула більше кг.

2. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я принципово не важуся кожен день.Хочу зважитися через 10 днів від повернення на систему,бо так більше буде видно результат.Хоча по тілу наразі змін не відчуваю...Але то ще дуже мало часу пройшло,та і з тими всіми скрабами,мумійошками і зарядкою наразі не можу подружитися...Лінь-матушка сильніша...Але я її поборю!!!От тільки візьму себе в руки,побачу перші результати,наберуся стимулу і поборю :)

3. Jasmin

Jasmin :)

ура товаріщі!!! у мене мінус 1кг! :)

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

уря!!!

я ніяк не зберуся робити вправи: то живіт ще поболював, то місця в хаті обмаль, о мала не дає, як закручуся вранці, то вже не відкручуюся:girl_crazy:
    але після 18 не їм вже півтора тижні і солодким зовсім не зловживаю. стало легше:girl_spruce_up:

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Випити шклянку-дві води. І почистити зуби. )

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

На рахунок салат закручених то не знаю. Я собі позволяю на обід лишень малосольний огірочок і то не часто а раз на місяць. Квас з квашеної капусти дозволяють пити при дієтах. Я б до того поставилась як до кефіру, для прикладу, як вип*ю склянку квасу з квашеної капусти, то вже все - це і є мій обід.

В книжці з переписами там є тушена капуста але вона власне робиться з невеликою кількістю олії.

7. Holly

Holly Moderator

А в мене напевно +10. Я весь час голодна, постійно хочу їсти. У когось таке буває?

8. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У мене таке буває, і то дуже часто:girl_cray:і знаю,що не можна і не можу стриматись.Якось так виходить через тиждень.:girl_devil:

9. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

от і в мене вчора прям жор напав, в 7 годині наїлась макаронів з підливою, і цукерок впридачу. Рідко буває шо зриваюсь. Правда сьогодні по вазі все нормально. Ні + ні -. Сьогодні вже знов взяла себе в руки і вперед до омріяної фігури... Всім терпіння.

10. Aelita

Aelita Well-Known Member

Казав чоловік,"о,в тебе талія з"явилася":girl_crazy::girl_claping::girl_claping:Всім триматись,воно того вартує!

11. Vika

Vika Well-Known Member

і в мене майже -1кг (800 гр).але ще ніразу не мастилася,зараз ще перечитаю як і сьогодніж почну.а зарядка в мене це прибирання (і мязи працюють і користь).

12. Svetik

Svetik Well-Known Member

Сьогодні на роботі був день народження і я налопалась... Правда це було до 13-00 (це я себе так виправдовую):girl_in_dreams: А зараз мужньо тримаюсь (правда так хочеться чогось пожувати:girl_in_dreams:)

13. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Я стараюсь дотримуатися !по собі бачу що трошки похудала а от вага нічого доброго не показує.!?Але тримаюся.

14. Натуся

Натуся Well-Known Member

Так,сьогодні 10-ий день системи,і вже є трохи результати!!!:):):)
    Мінус 1300гр, по 2 см в талії і грудях,3см під грудьми,1см в бедрах,а руці і нозі наразі не худнуть :)
    Ніц мені не вийшло з марафоном...Позавчора брала малу на руки,нагнулась,щось встрілило в хребті і...До сьогодні не можу нормально нагнутись-розігнутись...Так що з вправами приходиться той тиждень дохалявлювати,а як тільки попустить-зразу в бій-наздоганяти марафон! :)
    Ну я так рахую,що як на 10 днів дотримування лише дієти,без вправ,скрабів, масажів,і мумійожок :),-то 1300гр то ДУЖЕ добре,правда?

Останнє редагування: 27 Листопад 2009
  15. Vika

Vika Well-Known Member

добре.бо в мене за той самий час 800 гр.вчора перший раз робила кавовий скраб,не знаю чи буде від нього толк,але шкіра після ньго була гарна.чи я такий неук чи що,але ніяк не можу поставити лінієчку.так що хвалюся так Я СХУДЛА НА ПЕРШИЙ КІЛОГРАМ.

16. zetta

zetta Well-Known Member

в мене знайомий як просинається то до обіду тільки курить, в обід обідає супом, а вечеряє плотніше.і худий :girl_crazy:
    інша мамочка, все життя була пампушка.Народила дитину трохи схудла, поправилась.потім народила другу дитину то так схудла і до обіду теж ніц не їсть, наїдається на ніч калорійно і худюща......
    як таке може бути? шо то в них за дієта шо все наоборот))

17. Натуся

Натуся Well-Known Member

18. Vika

Vika Well-Known Member

а я вчора ввечері в останній день перед постом взяла і наїлася ковбаси.правда без хліба.а тепер совість мучить(не така вже і смачна була та ковбаса)

19. simona

simona Well-Known Member

А де ті таблетки мумійо можна купити?Чи то можна в того мужчинги на краківському взяти мазюку!?

20. Jasmin

Jasmin :)

в аптеках шукайте :)

Статус теми:
Закрита.