я Терези ) дуже люблю свій знак , мені в ньому добре . дуже рідко маю проблему з вибором , а за звичай завжди знаю що хочу , в ремонті , одязі , відпочинку і тд . а з віком якось золота середина легше находиться ... дурість вивітрилась )
Ви напевно такі ж скорпіони, як моя мама і ще одна її знайома) надзвичайно хороші люди) так і не скажеш, що скорпіони) Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
ми поодинці теж нормальні (деколи), а от як сходимся своїми вибуховими сторонами своїх близнюків...одночасно бути лідерами , впертими і т.д. ...періодично буває весело
Для шанувальників гороскопів "Бандерівський гороскоп: овен годиться в партизани, водолій – в шпигуни..... Бандерівський гороскоп: овен годиться в партизани, водолій - в шпигуни
Я діва Напевно перфекцеоністка я трохи, але я стараюсь щоб всім було добре, а мені не завжди. Я теж себе не вважаю шанувальницею, кумедні теж люблю.
Я - Рак . Емоційна, чутлива і з "мінливою хмарністю" (як погода у Львові) Педантична Люблю мінімалізм у всьому Не кар’єристка Щастя знаходжу в простих речах (Кава+плед+сніг за вікном + музика) і в мене є 1001 копілка (на усі випадки життя) Квіточки, ми всі особливі, а степінь ексклюзивності залежить не від знаку зодіаку, а від екзотичності виду наших "тарганів" у голові.
Я Близнюки.Близнята,поділіться хто Ваш чоловік по гороскопу.Бо я щось загубилась.Де та моя парка волочиться?!
Я - лев, а чоловік близнюки! То я йому кажу, що живу наче з двома чоловіками, бо часом настрій буває настільки різний, що то капець А ще він дуже "вспильчівий", а я можу бути, навпаки, як розімліла кішка на сонці, але якщо мене щось достане, то чоловік тоді шовковий ходіть...
Я теж за ті сумісності раніше думала. Тепер менше тим переймаюсь. Я - рак, чоловік - стрілець. Згідно гороскопу сім'я можлива, але є багато але. На практиці - все добре. Звичайно як і у кожному подружжі виникають суперечки, але якщо працювати над стосунками і над собою - все буде добре. Загалом про характер гороскоп правду каже, але не всі нюанси співпадають.
Я Терези. І те, що у мене завжди є проблеми з вибором - беззаперечний факт, я реально можу винести мозок людині, яка знаходиться поруч. З віком ця особливість зменшується, але аж ніяк не зникає )) Але мені пощастило з чоловіком - він Козеріг, такий впевнений, спокійний і впертий коханий, який в потрібний момент наверне на "путь істінний".
В гороскопи не дуже вірю,просто деколи читаю з цікавості.По гороскопу я Тілець, і те що пишуть про той знак зодіаку це для мене 50/50 і трохи правди і не дуже.