Відповідь: Хто скільки протримається? 9,04 -"пів- генія" мені краї більше заважають ніж сині квадратики
Відповідь: Хто скільки протримається? я недавно згадала про неї і поставила свій рекорд - 10,2 секунди.. непогано розвиває реакцію забавка....
Відповідь: Хто скільки протримається? а я 5,45 с, правда тач-патом трошки не зручно...треба буде завтра з мишкою спробувати..
Відповідь: Хто скільки протримається? 4,8 максимум. в мене проблема, мене не сині прямокутнички збивають, я сама в чорні стінки залітаю
Відповідь: Хто скільки протримається? Мій рекорд - з енного разу вийшло - 8, 132, до генія далеко. Дівчатка, тринумось, може нас взьмуть в авіацію
Відповідь: Хто скільки протримається? Мій рекорд 12,08 сек, до генія не дотягнула . Помітила, що ті сині фігурки, кожного разу з різною швидкістю рухаються!
Відповідь: Хто скільки протримається? Поки що після десяти спроб мій макс 5, 2 Але то таке заразне...хоче поки не буде багато-багато сек ну що ж буду тренуватися ---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ---------- Вже 7.8 сек Ех, і як можна 56 сек протриматись?!
Відповідь: Хто скільки протримається? 4.7 але то якось повезло, бо в середньому 2-3 секунди тепер я знаю що буду саме перше робити, коли буду включати комп'ютер
Відповідь: Хто скільки протримається? і мені повезло один раз 4,185, а так 1,5 максимум. Буду тренуватись....