Хропіння. То лікується???

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Iwka, 5 Жовтень 2009.

1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Храп. То лікується???

В нас найдієвішим методом є штурхання в ногу:girl_smile: потім він перевертається на бік, і довго не похрапує. А зранку, як встає, то сміється з того і починає мені перераховувати, скільки я його разів покопувала:girl_haha:

• Подобається Подобається x 6
  2. Viola

Viola Well-Known Member

Відповідь: Хропіння. То лікується???

Але то цікава тема! Ще геть недавно, лиш коли почала жити з мужем, думала жи то лиш в мене така проблєма - він мирно спить і хропе - я не сплю і мордуюсь. Тож так цікав було почитати, що як то не банально, а в сні дуже часто мужчини однаковісінькі :)
    Дуже часто така ситуація - лиш приліг і через хвилю вже хропить несвоїми голосами. Я легенько гладжу і кажу "Хропцяєш" - а він мені: "Та що ти! Я ше й не спав навіть!! Я не встиг навіть заснути!" )))

За місяці спання разом зробила висновок - хропіння, нажаль, геть не лікується.
    Варіянти боротьби:
    - перевертання на бік (слава Богу мужчино засинає скоренько і кількість перевертань на одиницю ночі його не смущає. Зате мене інколи - так!:girl_devil:) )
    - якщо зі сну не хочеться себе розрухувати (засинаю довго :sad: як розрухаюсь - ще довше) то щось белькочу вголос - вухо мужа уловлює звуки і храп на к-ка хвилин вщухає... Моє спецзавдання в цей момент - СКОРЕНЬКО заснути і МІЦНО
    - дійсно, купити беруші в аптеці (правда я не користуюсь бо боюсь не почути будильника зрання)

• Подобається Подобається x 6
  3. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я ото по-доброму заздрю дівчатам, в яких чоловік хропе тілько коли хильне пива... Бо мій хропе за будь-яких обставин і як тільки голоав торкається подушки, а очі закриваються... Пробувала вже всі варіанти, окрім копання ногами (якось нога не піднімається...) і не купувала ше беруш... Тре буде спробувати... Бо зараз в нас проживання по різних кімнатах - я страшно застуджена і якшо хочу заснути до того як чоловік піде на роботу - приходиться депортовувати...:girl_sad:

Біда та й годі... Вже просто не знаю шо робити... :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мій теж...я вже все перепробувала - спочатку по-доброму шепчу на вушко, поітм легенько штовхаю, а потім вже сильно копаю ногами - тільки це й помагає...Дівчата може думають, що то я така жорстока, але я теж хочу спати, а чоловік тааакі рулади виводить!!!!!!! І без нього я спати теж не можу - на кого ж я тоді буду ноги закидувати? Є в мене така звичка....

• Подобається Подобається x 1
  5. kristina

kristina Well-Known Member

та ні, то напевно у нього вроджене, але дякую буду мати на увазі для діток

6. loreniya

loreniya Well-Known Member

думаю до всього можна звикнути. принаймі я звикла :girl_in_dreams:
    в нас вдома храпів тато, брат і.... пес!!! то вони часом вночі як на три голоси завели... і не було такої кімнати де б хтось вже не хропів!!! то я і звикла... чоловік в мене тоже храпе, а я не чую... раз поїхали на базу відпочинку, посмажили шашлики, попили пива а дехто і горілки і полягали спати в доміку на 3 сім"ї... рано всі дивувались як я спала - чоловік до мене притулився і хропів мені в вухо аж волосся розвівалось... НІХТО більше не спав... а ми спали :girl_crazy:.
    моя порада - заснути треба до того як він починає хропіти!

• Подобається Подобається x 2
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

о, забула написати - в нас ще кицька храпить :)

• Подобається Подобається x 2
  8. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

мій хропе рідко, переважно тоді, коли незручно спить. ми обидва звикли спати без подушки або на невисокій, а на зйомній квартирі було ліжко із зависоким підйомом під головою, то там він хропів постійно. купили надувний матрац - на ньому проблем не було практично :) а якшо таки хропе, сплячи на спині - вистачає торкнутися підборіддя або щоки, щоб він крутнув головою і змінив позу.
    а ліктем в щелепу - тоже вміє :) і ще триндить уві сні, цілком зв`язно, може підтримувати розмову :haha:

9. рижик

рижик Well-Known Member

Дівчата, а хтось пробував каплі "Асонор", рекламують, що допомагає, але ціна кусається. Ми вже теж перепробували всі варіанти, але наразі трішки допамагають беруші(але так і дитини можна не почути), ну а саме краще - окрема кімната.

10. Iwka

Iwka Well-Known Member

Ну от зараз я знову на ДП бо мій ненаглядний хропе навіть на боці... Завтра йду в аптеку по беруші, бо поки нема мальоти може буду хоч деколи висипатись...

Ніяк не виходить... мені для засинання тре як мінімум хвилин 15-20, а йому - 5 сек... ех...

11. mark

mark Well-Known Member

Так...це коли ти не дуже втомлена - то можна ще одну ніч послухати цей реп, та бувають періоди, що хочиться не тільки пальчиком торкнутися, а накопати щосили!!!

12. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я чула випадок, що жінка чоловіку соску в рот запихала, коли він випивший хропів. Каже помагало.:girl_haha:

13. Alinka

Alinka миється в бані

Дівчата в аптеці від того жаху є припарат спеціальний.
    Пшикаєш в горло за 20 хв. до того як лягати спати. І диханя чисте цілу ніч.
    Кого цікавить, можу запитати мами як називається, вона татові купували.

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я би була вдячна!!!

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

Ой, як я Вас всіх розумію. В мене останнім часом не ночі а просто мука. Разом заснути не можемо, хтось мусить піти в іншу кумнату, в кого першого нерви здають. Або в мене коли я не можу слухати тої "мельодії", або в нього, коли йому починають заважати мої "копняки" і "стусани в ребро". Вже купили каплі " Асонор", не дешеві, закапали 2 рази, ефекту не було, чоловік взагалі тепер відмовився від них, бо йому з ними не комфортно. А мені певно комфортно, я ще молода жінка і просипатися хочу в обіймах чоловіка :sad: Може хтось знає ще якісь ефективні спобоби боротьби з цим злим ворогом "храпом"

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ой.. як це я таку темку скорше не побачила....
    Мій чоловік за 5 років що ми разом ніколи не хропів.... але останніх пів року хропить, на спіні, на боку, штовханяі в бік допомагають на пару хвилин. Нє, він не постійно хропить, але кожної ночі періодично. І я навіть не уявляю чого б це раптом 34 роки не хропів а на 35 році почав. І з такими глупими питаннями до ЛОРа йти смішно напевно, він точно не піде...а я спати не можу :girl_devil:

17. Provizor

Provizor Well-Known Member

Знаю, що в аптеках продавався спрей Сліпекс від хропіння. Правда, на скільки він ефективний інше запитання. Все залежить від причини хропіння.

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

я от теж боюся, що не зможу затягнути чоловіка до лікаря з таким питанням, тому і вирішила діяти сама, купила каплі. Виходу іншого не бачу. До речі, він також почав хропіти "у всіх позах" десь тільки півроку тому, до того було звісно, але тільки на спині.

19. Akita

Akita New Member

Ех, коли б то тілько чоловічок любий хропів, - то йому можна і ліктем під бік дати, і коліном стусанути, і в дупу копнути:girl_haha:. Але в мене храплять мамця і синочок інколи рулади виводить - з ними як - теж до радикальних мір вдаватися?:xaxa::xaxa:
    З малим, правда, вияснилось - то аденоїди, їх просто виріжемо та й по всьому. А мамі вже ніц не поможе:girl_crazy:

20. рижик

рижик Well-Known Member

А я свого таки затягнула ло лора, правда єфекту - ноль,бо лікар сказав, що потрібна операція, а чоловік на це не піде. Хоча я думаю причина його храпу - зайва вага, бо раніше майже не хропів. Ми теж пробували спреї - не допомагало. Як спали разом я користувалася берушами,а зараз спимо в різних кімнатах- розумію, що це не вихід і хочеться спати по-людськи, але ходити цілий день злою і невиспаною теж не варіант. Одним словом - караул!!!
    Якщо хтось поборов цього злого монстра"ХРАП" - поділіться рецептом!