Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

шо то воно таке? [​IMG]

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

вось таке, тіки чорне і на бретельках, ще хочу на довгий рукав

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Адріана, якби не знала, що в тебе ще нема лялюсіка, подумала б що то все дитяче!!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

нуууу.... а мож я наперід закупляюсь)))
    насправді з дитячими бодічками таких проблем нема, як з дорослими

5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ну просто в діток до них вимог менше, ніж в дорослих:))) Ой, здається оффффф почався.....

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А які з дорослими проблеми. На Добробуті любе-голубе, розмір колір і ціна. І щоб не офтопити нині мій муж робитиме суші. Чекаю.

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Не часто я захожу на цю гілку - бо могла б і декілька на день вихвалялок писати.
    Але сьогодні, тобто вчора був особливий день - Я НАРЕШТІ МАЮ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ!!!!!!!!!!!!

8. La esposa

La esposa Moderator

Я теж про нього мрію! хоч за вас потішуся :) Вітаю!!!!!!!!!

чесно, так мені весело стало, ніби то його мені видали, а не вам :)

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Нарешті я можу похвалитися! Ми не температуримо, не пчихаємо (хіба трошки кашляємо). А ще наш татко наліпив нам, хворим, вареників і лікує нас!

10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Вчора цілий день переживала, а виявилося, що марно!
    Нині їхала знайомитися зі своїм опонентом і везла їй дисер - така фантастично приємна жінка!!! В гості запросила, чаєм напоїла, поради цінні дала (просто наче у казці!!!)

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Давно не писала в цю гілку.
    Словом, такс.......... ото обдекорувала двері шафи-купе (потім десь покажу фотодоказ) - купила самоклейку дзркальну (тобто срібну) і срібний самоклеючий контур-декор для меблів - результат - маю геометричні фігурки обрамлені контур-декором по низу і ще не придуманий верх (в процесі...):girl_cool: (словом камсамолка:girl_curtsey:)
    Доцінка. Вона СИДИТЬ, ПОВЗАЄ, СТОЇТЬ, САМА БАВИТЬСЯ, ЇСТЬ (бульбочку з мяском, кашку вівсяну з печеним яблучком, гризе сиру моркву, сухарики, бублики, трохи сире яблучко (хоч кривиться), і П'Є узварчик з авентівської поїлки :girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up: ото радість:girl_smile: (словом щаслива мамочка)
    а ще я собі недавно придбала джинсові бріджі колінс до чобіт і мехх-безрукавку коричневу балонову нову на стоках:girl_crazy: (словом матеріяліштка)

12. айра

айра New Member

а я сама вперше,так так вперше сама наварила голубців,і запекла фаршировану рибку.а ще гарно пригарно прибрала вдома.а ще прикупила собі пальтечко.така довольна

13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

все якось налагоджується, тато одужує...:) а ще сьогодні мені запропонували бути дружкою...:)

14. Jasmin

Jasmin :)

Моєму синочку сьогодні 5 рочків!!!:girl_in_love:

продовження у жилєтці....... бо ми ще всі хворі........:girl_cray:

15. Jasmin

Ура!!!! Приходив педіатр, послухала малого і ..... ура! хрипів не чути вже! Антибіотики до суботи продовжуємо, але то вже так тішить, що слів немає!!!:girl_smile:
    У мене і мами теж вже хрипів не чути, чоловіку також легше. Антибіотики також до суботи продовжуємо вживати. Але... життя налагоджується!!! :girl_claping: УРА!!! (але то так тихенько, щоб не наврочити:girl_cool:)

Дівчатка дякую всім за підтримку!!!:girl_in_love:

Останнє редагування: 3 Листопад 2009
  16. Oriana

Oriana Well-Known Member

Jasmin у вас сьогодні дуже гарна аватарка!:) Мені сподобалася:)

17. odree

odree Well-Known Member

ааааааааааааааааа :girl_cray: вбийте мене :suicide:
    педіатр - оний же дитячий дохтор
    терапевт - дорослий доктор,
    і НЕМАЄ дитячого педіатра. дівчатка, пишіть правильно, прошу вас

18. Jasmin

Oriana дякую вам дуже!!!! :)

справді???? ой ВИБАЧТЕ будь ласка!!!! я ж така тупувата, що й не знала!!!!:girl_sad: ПРОБАЧТЕ, як Ваша ласка!!!
    odree а Вам не прийшло в голову, що може людина на радостях, таких, що до неба скакати хочеться і пищати від задоволення, і тут при тому всьому зробила ляпсус????чи це в нас на ДП боронь Боже, бо розстріляють зразу????
    Ну не перечитала я допис, і що з того? Хотіла шалено Вам похвалитися, щоб Ви пораділи за нас! А Вам виявляється важливіший правильний правопис.....
    Пробачте, що так зачепила!

Останнє редагування: 3 Листопад 2009
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
    Жасмінко ти мені настрій так підняла наніч!! Ну ви просто молодці!!

20. odree

odree Well-Known Member

даремно Бога не варто згадувати, а стріляла я якраз себе, а не вас. ну не можу нічого з собою зробити, мені такі дописи прям як пінопласт про склу

я за вас дуже рада!!! чесно.

Статус теми:
Закрита.