Відповідь: Вітаміни і БАДи Я згідна з вами. Чомусь про таблетки котрі піарять ніхто не говорить! При чому є багато аналогів (серед таблеток) не гірших, а і дешевших.
Відповідь: Вітаміни і БАДи Привіт =) Я новенька і ще не зовсім розібралась у форумі, надіюсь приймете ^ ^ Я хотіла запитатись чи ви щось знаєте про продукцію *****, там також є різні БАДи, ліки та косметика... Просто мені прийшлось з нею стикнутись, в принципі наразі задоволена. Не знаю чи продовжувати мені користуватись цією продукцією. Можливо у когось є якийсь досвід? Поділіться будь ласка!!!
Відповідь: Вітаміни і БАДи Провірено мною: БАД "Чорниця ...", пью систематично для зору, якби не вони, через ПК зір би давно сів...але тьфу тьфу тьфу... Зараз почала пити вітамінний комплекс "....", там склад такий заманчевий, зокрема маточне молочко і біотин для волосся... і пьються через день або щодня... ще неможу результат сказати, бо половина ще лишилась..а вітаміни мають здатність накопичуватись.
Відповідь: Вітаміни і БАДи мій досвід: вживала колись БАД від НСП: Буплерум плюс - після них 1 рік не хворіла простудами (бо дуже часто хворію, от навіть зараз, коли на вулиці 30 градусів) Дикий Ямс - це для жіночого здоров’я. в мене дуже болючі місячні. коли пила їх перший раз - болі повністю не було. тепер п’ю другий раз - вже не працюють - всеодно дуже болить. може звикла?.. ---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- а чому б не їсти просто чорницю??? чим кращі БАД?
Відповідь: Вітаміни і БАДи вже три місяці не вилазимо з малою (3 р.) з хворіб, різні грипи та їх ускладнення... такого у мене не було ще з рожевого дитинства. подруга порадила і навіть принесла мені на пробу "Мікотон" і "Фітор-Актив" (БАДи, імуномодулятори). виглядають вони трохи сумнівно, та й я все своє доросле життя з підозрою ставлюсь до всілякого зілля, традиційних ліків у т.ч. але їх так розписали в інеті! критичних відгуків наразі не знайшла. може хтось з форумлян може поділитись своїм (чи чужим) досвідом щодо цих препаратів. наперед дякую!
Відповідь: Вітаміни і БАДи Це наше українське виробництво Мікотон нам дуже радила розповсюджувач тих БАДів. З її слів - це просто панацея від всіх хвороб. Ми лише взяли Антивір, який вже випробували на малому. Пише, що природний антибіотик. В малого була температура, закладений ніс, червоне горло. 4 дні пили лише цей БАД і афлубін. Малий здоровий. А може вилізли б і на одному афлубіні ) ? Тому не знаю... Кілька років тому пили закордонні БАДи. Дієві точно. Але, як на мене, то БАДи - це все-таки для профілактики, а не для лікування. І потрібно певний час регулярно їх приймати, щоб бачити результат. І головне, вживати їх не безконтрольно, бо надлишок теж може вилізти боком.
Відповідь: Вітаміни і БАДи "Коли йдеться про вітаміни, то доброго буває забагато" Кроткий огляд російською тут
Відповідь: Вітаміни і БАДи Мабуть, якщо забагато, то недобре. Це відноситься до всього, навіть до їжі. Останнє речення вищенаведеної статті говорить, що шкоду можна нанести перевищенням дозування. Більшість вітамінів, які рекомендують приймати раз на день, містять середню добову дозу вітамінів. Якщо її не перевищувати, то передозування не буде. В мене був цікавий досвід вживання вітамінів. Останні 2-3 роки турбували тріщини на п'ятах. Що я тільки не робила: різні мазі, ванночки, аромаолійки. Поки те все робила, ставало краще, але не до кінця. Я вважала, що мені вітамінів не бракує, бо щодня їла достатньо фруктів, салатів, а на сніданок свіжі паростки люцерни. Та якось вирішила спробувати поприймати звичайний дешевий квадевіт в найменшій дозі - по 1 таб на день. Через місяць мої тріщини повністю загоїлись. Зараз уже рік постійно приймаю за сніданком по 1 таб квадевіту.
Відповідь: Вітаміни і БАДи Я пила Супрадин, додалося більше сил і енергії, покращився настрій. Вважаю, що вітаміни краще пити, якщо відчувається потреба (млявість, сонливість). А з їжею ми такої кількості вітамінів не отримуємо, тай не всі вони засвоюються.
Відповідь: Вітаміни і БАДи І я пила супрадин декілька зим підряд, коли десь в лютому відчувала постійну втому і сонливість. Через тиждень стан вже значно покращувався, через місяць почувала себе нормально. Пила всього 1 місяць по 1 табл.
Відповідь: Вітаміни і БАДи Дівчата, може хтось бачив у продажу вітаміни Алфавіт? Прочитала про них і мені сподобалося те, що там всі вітаміни і мінерали погруповані у відповідності до їх сумісності один з одним. Хотіла купити, запитувала в кількох аптеках - кажуть, що нема таких.
Відповідь: Вітаміни і БАДи Ваш малюнок краще в цю гілку буде пасувати А я вітаміни вже знайшла в "Знахарі".
Відповідь: Вітаміни і БАДи Я про вітаміни Алфавіт чула багато негативних відгуків. Хотіла їх також купити, але передумала. Кажуть, що хороші вітаміни Вітрум (але особисто мені не сподобалися). Ще хороші вітаміни фірми Vision. Вони ніби натуральні. Сама я їх ще не пила. Може хтось купував, підкажіть.
Відповідь: Вітаміни і БАДи Я купувала свому малому, коли зламав руку. В нього майже на всі вітаміни алергія, а на ці не було, хоч вони мають шоколадний запах і смак. Рука зрослась за 2 тижні.
Відповідь: Вітаміни і БАДи Я від ВІТРУМУ катастрофічто поправляюсь чомусь. А ще як погано запити, вони прилипають до спини))))але то таке