Вітаміни і БАДи

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Mazerati, 20 Січень 2010.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Вітаміни і БАДи

А як ні - в "очистку організму"? :D:D:D

2. veladonna

veladonna New Member

у мене після родів був низький гемоглобін і підняла його хлорофілом .

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

не знала, що хлорофіл піднімає гемоглубін..я його пила для очистки кишечника :)

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Навіяло:
    (хороший рекламний плакат)

5. Milana Y

Milana Y New Member

На рахунок вітамінів, колись мені привезли зі штатів вітаміни :цензура:. Коли я почала їх пити то мене почала дуже боліти печінка, спочатку взагалі незнала що то болить і від чого, а потім догадалася, перестала пити перестало боліти. Синтетичні пітаміни-шкідливі!
    А на рахунок бадів, маю свою особисту думку. Моя мама почала пити бади :цензура:, давно років 10 тому і пє їх досі! Розчинився камінь у жовчному(пройшли приступи болі) і зникла велика синя пляма на нозі щось подібне не жиляк. А я пю їхні вітаміни час від часу і дуже добре себе почуваю. Але нікого переконувати не буду, особиста справа кожного!

Останнє редагування модератором: 27 Березень 2010
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

Фанта, кажуть, теж потужно розчиняє (все, нафік).
    Але нікого переконувати не буду, особиста справа кожного!

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ця тема не для того, щоб переконувати, а для того, щоб розказати просвій досвід (позитивний чи негативний) вживання вітамінів/БАДів. У вас він Є?

8. Milana Y

Milana Y New Member

Ви правильно написали (все, нафік). Але чи це комусь потрібно?

9. levandivka

levandivka З яйцями...

В мене навіть карта члена БАД-клюбу є. І досвід. Негативний. Кушать нємагу... (с)
    Не сумнівайтеся.

Звичайно потрібно!
    Діти в Африці з голоду мруть, а нам пропонується купити класичні "трі корочкі хлеба":
    http://www.youtube.com/watch?v=nkVbfulgyuA

Останнє редагування: 27 Березень 2010
  10. Provizor

Provizor Well-Known Member

Можу сказати про своє негативне ставлення до БАДів. Механізм реєстації цих чудо - добавок спрощений, немає фактично підтвердженої терапевтичної ефективності. Інструкціїї неповні, без вказання побічних ефектів. Зауважували який широкий спектр захворювань "лікує" БАД? А агресивна реклама по "колгоспнику" розрахована на пенсіонерів... Мені завжди було жаль тих дідусів і бабусь, які несли останні гроші за "невідомо що", яке має допомогти від "усього". Цікава стаття . Завдяки недостатній законодавчій базі на фарм. ринку відбувається повний хаос! Аптеки забиті Індією, лікарі пишуть ліки за "відкат", все можна купити без рецепту. Безконтрольне вживання ферментів (Мезим, Фестал), яке призводить до зниження продукування власних, бо в рекламі чоловік після "обжирання" ще й з дитиною побавиться... Теж саме стосується вживання вітамінів без показів, фішка фарм. фірм така, що яблучка вже не такі добрі, як кілька років назад. Наша медицина "хвора", і перш за все, потрібно лікувати її.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

+1.
    Тільки наші ліниві форумляни рідко ходять за лінками і читають.
    Пропоную суттеве нести сюди.
    Наприклад:

12. Відповідь: Вітаміни і БАДи

Ну то просвітіть нас, темних, що то за фірма була, може "врятуєте когось"...:)

Скажіь, будь-ласка, шановний Левандівко, чи мали Ви коли-небудь негативний досвід з "користування" милом, шампунем, харчовими продуктами... та й взагалі будь-чого (при чому, послуг також)??? І що, Ви перестали використовувати це в своєму житті???
    Тепер ВСІ БАДи будемо ставити під один дах?????

Хочу поділитись своїм досвідом. Я і моя родина (чоловік і маленька донечка - 2 рочки) приймаємо БАД :цензура: вже рік. За цей період ми ні разу не зверталися до педіатрів і не переступали поріг поліклініки!!!
    Того і всім бажаю!:girl_wink:

Останнє редагування модератором: 27 Березень 2010
  13. levandivka

levandivka З яйцями...

Тепер до БАДів будемо продовжувати (хто вже вкурсі) ставитися, як до Біологічно Активних Добавок. Розуміючи, що:
    1. паталогоанатом ще не виніс свого вердикту, щодо тривалого впливу БАДів
    2. БАДи не лікують
    3. БАДи - зручний товар, реклама якого в наших умовах може відверто брехати.
    4. не є єдиним і необхідним для нас джерелом видатків.
    5, 6... і т.д. дописувати ліниво. :) Все давно є в мережі.

Ні. Про конкретні фірми ми тут не будемо говорити (і Вам не раджу, до оплати реклами)

14. Provizor

Provizor Well-Known Member

Ну як на мене, це не критерій ефективності. Я і моя сім"я не приймаємо БАДів і теж на здоров"я не жаліємось.

15. veladonna

veladonna New Member

В цивілізованих країнах БАД асоціюється з їдою, а у нас чомусь з ліками (на банці для грамотних написано "не являється лікарським засобом") і хто вам сказав , що вони повинні лікувати- це просто вітаміни і мінерали , які ми недоотримуємо з їдою. А хвороби звідки : остеопороз - брак кальцію, нервові захворювання - брак вітамінів групи В. Подивіться на стенди в будь-якій жіночій консультації: рак буде розвиватись у тому організмі , де бракує vit A,C,E, цинку, селену і т.п......

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Обов'язково?

ЗІ: а на стенди в придуркуватих ЖК дивитися не люблю... :)

17. veladonna

veladonna New Member

:girl_haha: бракує слів ?????????

18. Milana Y

Milana Y New Member

Вам це потрібно? Ну це ваша справа, якщо так.
    До чого тут діти з Африки і фанта?! В Україні є теж діти котрі голодують. Я поділилася досвідом нашої родини, нікого не переконую. Ви маєте свою думку, добре. Але абсурдно порівнювати бади і фанту (і чому не колу чи пепсі?) і вказувати на дітей з Африки.

Я думаю колись взагалі не було таблеток, і люди лікувались травами. Не знаю як там інші бади, але ті про котрі писала я, складаються виключно з натур. продуктів.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Ніц не бракує.
    І бажаючих попіарити кокийсь БАДоторг на Посиденьках теж не бракує.
    Але "у нас нє забалуєшь..." (с)

20. bora

bora Well-Known Member

Мала позитивний досвід вживання БАДів. Потім порекомендували лікаря, який виписує трави. Теж позитивний досвід.:) Ми в якомусь поколінні просто стали ліниві. І забулись бабусині рецепти на травах. А вони обходяться у п"ятеро дешевше.