Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) вишиваю 2 місяці останнім часом трохи вповільнився темп "виросло" в мене деревце. хрестики\півхрестики завершила і майже завершила бек. ще треба французів накрутити(вперше матиму такий досвід)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Але ж пом"яте - тільки на фото помітила. Ну, нічого - ще трошки, і буде випране-випрасуване
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) додалось снігу і вже видно де буде четвертий кутик (тепер думаю про бек трави та гілочок засніжених, стає страшнувато трохи)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) витягнула давно почату і закинуту роботу, хочу довести до кінця
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) в мене цього року почалась підготовка до зимових свят з новорічного носочка для похресника
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ще один дуже приємний процес. Оберіг для дому. Залишилось лише написи довишивати.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті я взялася за свою третю пору року - ОСІНЬ. Ось так вона виглядає закінченою
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю я зараз Вовків (почала вишивати ще в червні, щось дууууже повільно, правда була перерва з місяць )
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) і мої вовчики просунулись також (сніжок, травинки та всі шерстинки на хвості)