Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) може і мені допоможе. Покажу, що мучаю під час прогулянок з дітьми отак було після довгої перерви отак зараз є Тепер пояснюю, чого мучаю. Вишивала по одній схемі все в 2 нитки. Ще десь писала, що тканина просвічується. Потім полетів віндовс, і я скачала нову схему. І в цій новій схемі побачила, що дещо вишивається в 2,3,4 нитки. Спершу думала викину, і більш не буду тої картини вишивати. Але потім вирішила спробувати поверх того, що є вишите пройтись ще раз, то ж півхрестик. Виглядає трохи кострубато, але маю надію, що після прання і прасування трохи вляжеться. Що скажете?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я з захопленням вишиваю "Сімейний оберіг". Подивилась на ДП, як то гарно у дівчат виходить і вирішила собі попробувати. І так захопилась, що вже скоро буде кінець.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я для чоловіка вирішила вишити попугайчика Кєшу. Дуже вже любить пернатих. Ось вчора почала:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось так виглядає мій довгобуд "Поцілунок для мами" .Цього року навряд чи закінчу.Планувала вишивати на відпочинку на морі природі і тд ,та мені чомусь там важко шити,неможу зосередитись.Шию в руках без пялець і рами, тому коли порізала палець потроху колупала.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ну щож прийшов час показати мій мега- мега проект "Флірт" Розмір 700х519 .Спочатку пробовала вишивати на 25 Лугані петітом не пішло чи то тому що гобеленовий шов не люблю чи тканина задрібна.Та зате хоч картина була б терпимих розмірів 70х50 см. Та на жаль не вийшло. Шию як звикло на 18 Аіді хрестом в2 ниткиТепер розмір 1м на 70смВ схемі всього лиш 120 листів . Відшила 3 листа Прийшлось чоловікові переробити раму на розмір 1м 10 см займає добру частину не маленької кімнати. Якщо чесно я сама від себе в шоці на шоооо мені така велика картина требаЦе ж не килим то палас!! Але що вже схему купила ( ане взяла в неті) нитки теж -сказав чоловік ший і не видумуй Так що дівчата не хочу щоб ви мене хвалили а хіба шкодували глупу
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій новий процес якщо не туди виставила - прошу модераторів перенести- весільний рушник на замовлення. Тканина дуже незвична - м"яка і з великими дирками. Вишиваю в 3 нитки на п"яльцях та хрестики все одно якісь криві виходять
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) і я біжу сюди хвалитися юпііііі... я довишивала своє місто дощове, показую тут, бо поки не оформила. і я таки встигла за планами
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала вишивати новий процесик. Це буде колясочка. Тканина супер, хрестики такі рівнесенькі виходять
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Закінчила...бек мені не подобається, але розпускати дуже важко
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) З"явилися лапки і трошки хвостика майбутньої кітки-балеринки Нашому Прянику як раз до пари п.с. сердечко від візочка розпорола, треба туди інакшої нитки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Моя кіцуня задоволена. На цьому поки все, не маю рожевих ниток :-(
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій новий процес, почала щоб переключитися трохи з беку, ну і дуже вже кортіло спробувати вишивати на льоні дуууже мені сподобався той льон, от тепер подумую може то б щось малій на літо вишити на ньому (сукеночку чи сарафанчик)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті розпочала процес Whirlpool'у. Давно хотіла вишити цю картину, ще як побачила Касину конкурсну роботу.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) майже завершений процес тут вишивка вже готова і мокра, кольори ясравіші