Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Події не залишають байдужими кожного українця і цей неспокій лікується вишиванням й молитвою. Використала чудову роботу Юрка Журавля. Ще залишилося декілька хрестиків і бек.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) В прямому значенні виразу "в процесі" підловила Юля-hrobak на мамо-форумівці
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось і готовий мій морський квартет Тішуся і мрію чимскоріш оформити, бо вже бачу на стіні пусте місце. А як пригріває сонечко, відразу марю морем в будь-якому вигляді. Серія з якогось журналу, знайшла на просторах інтернету, але впала в очі мені відразу (люблю серії і люблю море), маю схеми і можу поділитися
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Не зчулася, як майже дошила ще одне серденько то я так собі руки займаю, щоб до компа не лізти
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Усе! Серія готова! Я вже придумую, куди повісити, як повернемось в Україну.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Так давно хотіла, і от початок піонів. Надіюсь робота на весь період буде такою ж легкою, як і її початок.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій есперемент. Хотілось спробувати на рушниковому полотні. Плюс поєднання вишивки бісером і хрестиком. Надіюсь вийде досить пристойна доріжка на стіл.