Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Елінг - третя картинка з серії: Почала останню, буде чайка в профіль. Але ж кольори гарні, спокійні і тепли, егеж? Я балдю...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Спостерігаючи за політичною ситуацією в країні, зовсім закинула вишивку. Мій новий процесик
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я навпаки - вишиваючи, трохи заспокоююсь і молюсь в процесі Вже вишила весь фон
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Step by step....продовжую свою захоплюючу вишивку......вже є перше тістечко......#люблю вишивати!!!!!! І я, бо політика круглодобово це вибух мозгу))) А вишивка це таке заспокійливе))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) подарунок для кумасі, котра вміє не тільки вислухати, але й почути -
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті щось навишивала трошки щоб можна було показати ))) Це має бути така подушечка "Чорний кіт"
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Друга полиця майже готова......умммм ці тістечка мені навіть пахнуть....))))))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Похвалюсь я своїм маяком (залишився тільки бек) ну і для тих хто хоче більше фото прошу сюди