Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Одну дівчину з цієї серії вже маю, ця в процесі. Дуже важко і довго, бо багато 3/4 хрестиків. Вибачайте за якість, фото з телефону.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала вишивати ще на початку літа,потім закинула,а тепер вишиваю "запоєм" А це вже з беком
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вибачте за якість, фото з телефону. Просто дуже хотілось похвалитись новим процесом
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу свій прогрес А це загальний вигляд Вибачайте що з малим помічником-конче хотів попасти в кадр
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вже завершена, як каже моя мама, салфетка. Три місяці роботи. Колись оформлю, то буде в завершених.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я взялась вишивати картинку з набору і чомусь в мене почалась вишивальна криза.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Продовження мого процесу 2/3 роботи вже є І загальний вигляд
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Майже завершений процес флоксів , лишились пестики-тичинки і рамка.