Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Очі бояться, а руки все зроблять. класно, що в тому кутику більше півхрестиків як хрестиків.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Хатинка над озером залишилися ще контури - тільки ніяк руки не дійдуть
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Після довгої перерви продовжую.. скоро буду святкувати річницю цього процесу
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я вже уявляю, як через тиждень відношу цю картинку в багетку і переходжу в тему про хвостища
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) останні мої роботи були переважно в коричнево-бежевих тонах, тому тепер мені захотілось ось такого різноколір"я
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Юххууу, я завершила:radist::dance2: фото, нажаль, з телефону залишилось ще стільки ниточок , що можна ще одну вишити
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Завершилааааа!!! Гарний процес... зовсім несхожий на ті, що вишивала раніше. Переживала, але вистачило мені всіх ниточок, хоч дивна ситуація 2 номери пішли повністю, а є такі яких би вистачило ще на один процес.. Вже в багетці, покажу за тиждень остаточний результат
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) На відпочинку розпочала новий процес, але напевно доведеться його відкласти.