Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) пожалітись прийшла - не вистачило шматка чорної нитки (ото зверху на півквітки), а вже треба через тиждень дарувати. а поки замовлю ті нитки (доставка пише 5-12 робочих днів)... жаль. а де купити в "живому" магазині - не знаю. в одному бачила - то тільки кольорів 7-10 є ДМЦ і то в той магазин майже годину добиратись.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Залишився ослик. Хочу як найшвидше дошити і навіть викинути схему. 30 кольорів..Дуже незручно позначили кольори . Наприклад, є ділянки де взір складається з стрілочок (верх,вниз, вліво, вправо), від того напруження аж голова боліла, бо все зливалось. І все одно по пару штук пропускала. Хвіст тигра теж для мене був кошмаром...То суцільні одиничні хрестики. Протягом року ніяких схем з нету, тільки Дімівські набори або довгокосі дівчатка
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) головний процес літа - інтерєрна картина. гарні кольори. і гарний дизайн. повгадуєте? процес і ниточки. процес - наразі півхрестик+3/4 хрестик
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) як каже моя доця - "сє тросінька" вже просто не можу дочекатись щоб приступити до наступної роботи
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ну що ж, щойно зазнимкувала результат своїх сьогоднішніх старань) - штампований процес, буде кухонний фартушок в подарунок чудовій людині вишивати - "суцільне" задоволення, проте результат мене тішить і те, що виходить - подобається ще тішить і дивує кількість видів швів та кольорів на такому маленькому клаптику))) просуваюсь дуже повільно, але впевнено)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ми переселилися до бабусі в село на літо тому зараз вишиваю свій "відпочивальний" букет Це 1/3: а це продовження:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) коте (залишилось лише попрасувати і бісер почіпляти): і новий, сподіваюсь швидкісний, процес від Дім: ось тут і йде та 18-ка аїда, про яку я запитувала на днях Має бути подаруночок чоловіковій мамі
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті добралась до фотіка. Ось мій процес. Більшості ця картинка знайома Почала її вишиватти, бо так хочеться такої ніжності і моря....