Відповідь: Вишивана сорочка Моя перша вишиванка (точніше перша робота-вишиванка) для мацьопи, яка ще в животику І навіть є фото роботи в процесі і
Відповідь: Вишивана сорочка Моя перша доросла вишиваночка: Вже у зшитій сорочці зробила мережку навколо тоненької смужки квітів зверху рукава, здається так краще? Ми самі дизайнували сорочку, є враження що чогось бракує. Буду вдячна за відгуки. Якщо можете порадити чого бракує - пишіть в пп або в карму.
Відповідь: Вишивана сорочка Моі роботи приймали участь в показі мод в нас у місті. Похресниця в сукні та шапочці.
Відповідь: Вишивана сорочка Починала вишивати сорочку, то планувала для себе, в результаті вийшло для мамусі. Нарешті закінчена сорочка, урааааааа! фоткала, і забула бантік весільний зняти .....
Відповідь: Вишивана сорочка Людмило, дякую за показ мене і моєї сукні Приємно, коли мої роботи надихають на створення чогось свого. Ось Вам іще - для натхнення і поштовху. Поки одягала на манекен, то трішки пожмакалась спідниця
Відповідь: Вишивана сорочка Хвалюся роботою своєї мами. Намагались відтворити борщівську сорочку згідно фото і ось що получилося:
Відповідь: Вишивана сорочка Ось моя "перша проба пера" І ось те, що мене найбільше мучило Мої кривульки