Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Вчора трошки вишивала....думаю над колосками ще дати 2 маленькі волошки, що скажете?
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Наколупала за тиждень Не грубувато виглядають оті ромбики? Не знаю, залишати як є, чи замінити на щось делікатніше
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі отак швидко пішов у мене процес не подобається поєднання синьо-блакитних, якесь невдале, особливо яскраво-голубий мені занадто яскравий, міняти? тим більше, там небагато. наприклад, на якийсь приглушеніший а так вирішила продовжити візерунок навколо горловини. порадьте, чи лишати
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі А мені дуже подобається ваша сорочка. я б продовжила. хіба що вам зовсім не подобається те, що виходить. а на фото дуже гарно!
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Не знаю як вживу, але на фото дуже гарно виглядає, я б радила лишити, але якщо вам не подобається. то випорюйте зараз, бо потім не будете носити, а це дуже зле.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Трохи підфарбувала свою сорочку А тепер нарешті маю чорні нитки, то буду далі мучити косі лінії)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті завершила вишивати. Вишивала на вставках, аби потім вшити у сорочку(хотіла вишивати на самій сорочці, але татові сподобалося, як в когось на роботі вишито на вставках і не хотів інакше) Ось що вийшло: тепер тільки залишилося пошити саму сорочку. Кравчиню вже знайшла, тому думаю за тиждень буде пошита.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі показую ще в процесах, так як ще нема бамбулят, треба випрати і попрасувати. Ну і поки без манжетів
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті...завершила косі лінії на одному рукаві. Далі почну певно перед, щоб трохи змінити взір)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі І я розполчала сорочку. Таке маю натхнення її вишивати, а тут захист диплому Боюсь як би муза не втекла Там ще має бути виколювання і мережка