Відповідь: Вишивана сорочка в процесі дякую, Станіславо я теж думала мережевом обшити, але не матиму можливості з малою виїхати, в нас дощі, то ж вирішила обшити краї червоною стрічкою, гадаю теж буде не зле
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Моя новий процес - сорочечка для донечки Сподіваюся, що буде швидкий і приємний процес Вже почала вишивати рукав, але показувати ще немє що
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Один рукав вчора вночі завершила. Вирішила не вишивати його так, як запроновано на малюнку (тобто зашивати повністю до плеча): бо і схема не дуже добре розроблена, щоб так зробити; а ще мені вже встиг той взір трохи розподобатися, то вже й лінь думати, як би то ту схему "підігнати". А тепер у мене починається надшвидкісний процес: мушу завершити ще один рукав до Великодня. Ох, відчуваю сидітиму я ніченьками і вишиватиму..
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті дошила, важко йшов 2 рукав ( ну не люблю одинакове шити 2 рази)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Виходжу з підпілля :ninja: Якщо хтось пам"ятає, сорочку я собі почала. рік тому ота "тасьма" - то теж вишивка, поки половинку збацала, бо нудно-капці
Відповідь: Вишивана сорочка який збіг з попереднім дописом! я нічого не розумію у крої-шитті, але сподіваюся, вдасться знайти кравчиню, яка мені зарадить, але вишиванку почала таку. поки що подобається і процес затягує. але чесно-пречесно, не впевнена, що зможу підяд одні й ті самі букетики вишивати - мабуть, доедеться перерви робити. тут кольори натуральні - такі, як є питання - чи не замалий відступ зробила від горловини?