Добила сорочку))) Вже в кравчині, надіюсь до паски буде готова трішки деталей, для тих кому цікаво низ переду і спинки оброблені зубцюванням мережка на рукавах мої французики і трішки зі звороту
Сорочка для сина, залишилось довишивати манжети і стійочку і моє платтячко - треба довишивати низ і зробити шнурівку для поясу
Покажу вам трішки нового процесу чоловічої сорочки. Отримую море позитиву і задоволення від цього процесу. Дуже подобається як підібрала ниточки (бо дуже довго вагалась чи той жовтий давати туди чи ні, щоб не був за яскравий), така вона виходить ніжно-яскраво-святкова ))) Одним словом мені подобається. і ближче
Вже майже закінчую собі плаття і буду братися до сорочки для мами з таким самим візерунком - ій дуже сподобався, та й легкий він. Хочу встигнути до пологів і дня матері. Дякую форумлянці, яка виставила візерунок на форумі. Ще в планах вишити сорочку сину до 1 вересня, але він хоче в синьо-голубих тонах - буду шукати схему.
Буде сорочка для тата. Хоча і люблю сорочки, які одразу вишиті на полотні, але цей процес буде на вставках-купонах, що нашиватимуться на сорочку. Ще в роздумах над подальшим поєднанням кольорів: додам трохи червоного або зашию фон білим. Згідно схеми сорочка мала б бути монохромна, має бути ще бек. Це вже друга робота, яку вишиваю однією лівою, права рука серйозно травмована. Але рукодільна муза перешкод не бачить
Дійшла черга до рукавів --- дописи об"єднано, May 12, 2015 --- а на такому етапі залишаю другу частинку переду, буду закінчувати після того як повернеться вже зшите з ательє