Відповідь: Вишивана сорочка в процесі дякуючи довгим обіднім снам Маркіянка, почала вишивати давно обіцяну чоловікову сорочку
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі дівчатка, виставляю свій процес ось такий вийшов пояс Спочатку перід, а внизу спинка-там є замок Робота закінчена. іду виставляти плаття у відповідну тему
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті я закінчила перед і в швидкому темпі дошиваю комірець з рукавами.Ніщо так не стимулює як кравчиня яка їде у відпустку !
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Не знаю хто більше тішиться: я, що вишиваю, чи чоловік, що перспектива мати вишиванку таки вимальовується
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі трохи і мій черепашковий прогрес))))) кольори не такі яскраві, то телефон так фото робе(((((
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Сподіваюсь до п"ятниці закінчити цей рукавчик, якість фото не хороша, бо з телефону
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі opko Троянда виходить дуже ніжна! Який узор має бути в майбутьньому ? На якій тканині вишиваєте, не схожа на домотканне полотно,це рівномірка?
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Вишиваю своєму татові сорочку шовковими нитками. Перед буде на потаємні гудзики Рукав ось такий
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Планувала вишити сорочку для себе розкроїла вибрала узор. Та поміряла малому його стару вишиванку і упс а вона маленька.Тепер спішу до 1 вересня вишити нову.Перед готовий