Відповідь: Вишивана сорочка Намудрувала я з орнаментом на малу сорочинку (нарешті!). Як вам? Нічого "око не ріже"?
Відповідь: Вишивана сорочка А я вже вишила сорочечку для Остапчика, так що вже до Святої Вечері сяде наш хлопчик, як годиться. Ще б тільки сидіти навчився А після Остапчикової сорочечки я взялася за свою, але робота трохи по-мало йде, бо вишиваю лише ввечері годину-дві, як мої хлопці заснуть, але я ж нікуди і не спішу. А схема така:
Відповідь: Вишивана сорочка Покажу своє майже завершене вишивання для сорочки синочку. і трошки ближче: Вишиваю на панамі(порилася в бабусі в шафі і знайшла зо 3 метри тої панами, шкода щоб пропадала) нитками dmc, ще залишилося вишити горловину, і можна шити, але в мене питаннячко, як виміряти довжину самої горловини? який потрібно зробити запас?
Відповідь: Вишивана сорочка я ще в процесі, була зайнята костюмом для доці (східні танці) той вишила мало
Відповідь: Вишивана сорочка Дуже гарно підібрані кольори у вашому узорі. А сорочка з сірого льону чи на фото погано видно?
Відповідь: Вишивана сорочка Вже майже готова сорочка для Володіньки (залишилося зробити котасики і пришити кнопочки на манжети)
Відповідь: Вишивана сорочка Потрохи движиться робота над вишиванкою. тепер думаю, як би його вишити рукав....
Відповідь: Вишивана сорочка Ось хочу похвалитися початком своєї роботи. Довго не могла добратися до комп'ютера, щоб виставити. Не судіть строго. Це вперше я вишиваю жіночу сорочку.
Відповідь: Вишивана сорочка Знову взялася за свою сорочку. Ось трошки вишила, ще трошки і буде половина з переду.