Відповідь: Вишивана сорочка в процесі як мені вже та сорочка надоїла. Вишиваю вже по ночах, тільки скоріше б її закінчити
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі І я вам похвалюся Це я перше в житті вишиваю сорочку. Ось мій перший манжетик. тільки строго не судіть
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі буде сорочка для синочка. зараз вже вишито більше, але не маю млжливості сфотографувати. хочу встигнути до свят
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Закінчила перід чорними нитками. Вже приступила червоними вишивати
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Приймайте новачків у свої ряди Кілька днів тому почала сорочку для чоловіка, ось що виходить
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Почала вишивати другу половинку червоним. Вона мені здається трошки яскравішою ніж вже вишита. Навіть на фотці замітно. Чи то так нитки замурзались чи чого то так. Вишиваю все одним ном ером ниток а получається якось не гарно
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі останній в цьому році процес я це зробила, завершила 2 рукав в цьому році, так як планувала
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Майже завершила сорочку. Наразі дала на пошиття, а потім дороблю мережку.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі А в мене ось що вже є. це фото я робила давніше. Шийка вже готоваВже почала перід вишивати. Чекаю щоб свята пройшли і буду себе трошки підганяти
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Вишиваю, вишиваю, а в думках фраза Жванецького "Вижу свет в конце тоннеля - только тоннель ... не кончается!"
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі ще перед Миколаєм завершила перед чоловікової сорочки, чекаю, коли вирішу проблему з очима, щоб дошити комірець та рукави, реально вже дурничка залишилась.