Відповідь: Вишивана сорочка в процесі зле видно, але шось ну дуже файне! шось в мене ні ума ні фантазії.Маю надію до Різдва вишити
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті розпочала вишивати собі сорочку, це вишивала аж два дні, бо схеми немає,але далі вже буде рапорт, то буде легше.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі забула показати, що я навишивала. на даний момент сорочку відклала, в"яжу, захопилась дрібними і таємними процесами
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Дуже повільно просуваюсь. День народження вибило з колії. Ну ось, що маємо
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Моя перша в житті вишивана сорочка Ось перший рукавчик. і перші спроби вишивання бісером
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі На сьогодні рукав такий глянула які спотворені кольори, і не впізнала роботу...Наступного разу постараюсь фотографувати вдень і без спалаху...
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Давно готова моя робота, але лиш тепер показую Рукави: Тут я спробувала скласти так, як має бути в готовому вигляді: Маки навколо горловини (на попередньому фото вони ще паперові). Серединки оздоблені бордово-чорним бісером: Наразі кращих, інформативніших фоток нема, проте невдовзі розміщу фото зшитої сорочки.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Сподіваюсь наступне фото моєї сорочки буде в темі про завершені роботи))