Відповідь: вирощування зелені мінерали є і в землі, наскільки я розумію і добрива можна додавати органічні і сонце на них світить
Відповідь: вирощування зелені А садила в деревяний гощик петрушку і кріп. Посіяла, проросло, але ніц з того не вийшло бо воно таке нещасне. Такі кущики бідні бідні. Думаю що на вікні такі культури неростуть, їм тре природні умови, якесь виживання чи що. І ще питала в коліжанок, у них теж виросли такі благенькі кущики, що нема що їсти.
Відповідь: вирощування зелені В мене вже з лютого цибулька зелена на вікні росте В такому довгому пластиковому ящику для квітів. Землю брали з села, бо чула, що та для квітів чимось піддобрена... Правда, ту цибульку треба періодисно міняти, бо вона вироджується. То класно: посадив - і через тиждень можна салатик з зеленою цибулькою їсти. (Ми робимо з яйцями або сиром)
Відповідь: вирощування зелені скоро бабці з навколишніх сіл будуть мішкамивезти зелень у місто продавати.Справжню, пахучу, зелену, міцну.А не тепличну з підвіконня.
Відповідь: вирощування зелені Цибуля так росте Попробуй сама. Набери в баночку води, занур туди головку цибулі і вже через пару днів вона впустить пагінці. Але чи ще щось так можна виростити я дуже сумніваюсь.
Відповідь: вирощування зелені та це я знаю! А метод вирощування рослин на воді. здається називається гідропонікою
Відповідь: вирощування зелені У Польщі в супермаркетах продаються вже готові вазоночки з базиліком, майораном, кропом, і т.д. Купуєш і кожного дня до салатику собі щипаєш... Натур продукт.
Відповідь: вирощування зелені мама щось таке також вирощувала: і вигляд гарний, і приправа свіжа. от тільки на нього якась мушка напала - не змогли вивести і рослини загинули. але вирощували досить тривалий час. та й з мушкою, думаю, можна було б розібратись. недавно була в знайомої - вона в звичайному великому вазонковому горщику крес-салат вирощує. ні смак нічого, великим не росте, вітамінів - купа, інструкції по догляду - на пачках з насінням
Відповідь: вирощування зелені Останнім часом я перейшов на вирощування мексиканскої маріхуани на стриху у вазонках із зернят які купив на інтернеті. Поки що мені здається що це не дуже вигідно так як забирає багато єлектроєнергії . Додано через 34 хвилини Я вирощую на стриху але потребує багато єлектроєнергії.
Відповідь: вирощування зелені її можна вже виносити на повітря, вітамінів більше буде мати:radist: :radist:
Відповідь: вирощування зелені А я розвела цілий город на балконі: вирощую зелень (петрушку, кріп), салат, помідори і огірки. Пізніше виставлю фотки. З зеленню все ок, от редиска мене підвела, ніц не вийшло. Таке питання стосовно цибулі: з досвіду побачила, що з насіння зелена цибулька не хоче рости на балконі в пластиковому ящику, порадили мені сіянку. Проте не знаю, чи можна зараз десь її купити і де? Підкажіть, будьте добрі
Відповідь: вирощування зелені певне вже не сезон на покупку, з весни можна на базарі купити. А тепер може попитайте у знайомих по селах - хто має запаси. Хоча цибулю вже зібрали з городів, може цьогорічну купите.
Відповідь: вирощування зелені Гг Побачив темку "Вирощування зелені"... Дай, думаю, зайду, знов щось Гелена про бізнес написала...
Відповідь: вирощування зелені Сіянку можна купити в будь-яку пору року в насіневих магазинах ("Свитязь", "Зелений світ"), але вирощування на балконі має свої нюанси. Бо виростити можна тільки "вєршкі", а "корєшкі" зачахнуть. Хіба що поставите ящик з землею глибиною півметра. При чому на дно дренаж, потім шар глини, потім торфу, а вже зверху земля... І буде вам зелень, і буде вам щастя Тільки не забувайте підживляти. Добрива продають в тих же насіневих магазинах. І на рахунок огірків, помідорів і перцю "вєртікального взльота". Це партенокарпічні гібриди, які не потребують запилення. Огірки сортів Криспіна, Делпіна можна виростити і на балконі, але садити треба десь в квітні, і добре доглядати за станом листя, бо фітофтороз на закритому грунті чіпляється швидко. З помідорами і перцем трохи важче, бо треба спочатку висаджувати розсаду (десь в лютому), а потім вже пересаджувати. Наважитесь вирощувати, просіть в магазині сорти, що не потребують пікування.