В мене ще від паски стоять білки, не заморожені, в шкляний банці - засунула в куток холодильника тай забула... То вже викинути чи ніц їм не є? Бо на вигляд таки не є Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Притягнув чоловік кілька пачок простроченого масла (термін вийшов десь 4 міс тому, йому віддав власник магазину). На вигляд звичайне і запаху гіркого, наче, немає. Збирається він пекти на простроченому маслі булки. От думаю, чи варто мені ті булки потім їсти чи краще все ж ні
Ми колись наробили з дуру певно кілограми 3-4 домашнього масла. Пофасували гарненько і в морозилку. А потім воно нам щось не пішло). То я на ньому пекла певно 3 роки))).
Воно переважно в морозилках зберігається. Якщо органолептичні ознаки не викликають занепокоєння - я би кинула в морозилку і використала поступово для випічки. Якби мій чоловік спік БУЛКИ(!) (м'ясо, рибу і картоплю пече), я би точно їла .