Зробіть ще гранолу якщо немає алергії, туди звісно меду йде небагато Але яка смакота. Робила ось так Гранола - идеальный завтрак и не только - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты, интернет-магазин для кондитеров
Як ви іі робите? Поділіться будь-ласка Наразі ще не купили духовку після переїзду і ремонтів тому не можу щось випікати наразі(((
Ось за цим рецептом Картопля в медовому соусі - пошаговий кулінарний рецепт з фото, але для нього теж потрібна духовка
Дістала какао масло, а в нього скінчився термін придатності - до 12.2015р. То вже викидати чи можна ним далі користуватись? То ж не ліки. Чи воно вже старе і користі не принесе? Можна його ще в молоко додати дітям чи шоколад зробити?
Дівчата, ХЕЛП! Минулого тижня закривала компот з винограду, а вчора побачила, що кришки піддулися((((( Що можна зробити, щоб врятувати компот? Може то перекипятити все ще раз і по новій закрити?
дівчата, порадьте - передали мені 3-х літровий слоїк смальцю, а він мені..якось нефайно пахне навіть не можу сказати як - був закритий капронової кришкою, то отою пластмасою і смердить. Чи то може вже старий запах жиру такий.. Кароче - можна то якось виправити чи таки викидати? як і куди його викинути - теж не уявляю чи перетопити з чимось, чи парфуму капнути
можна трішки з часником перетопити. Точніше ми вдома як робили, якщо смалець мав специфічний запах ми колись свині тримали, то деякий смалець смердів, ми в той смалець давили трішки часику (смалець не гарячий, а вже загустати тільки починає) і потім хліб тим мастили. А це весь смалець має дивний запах, чи тільки той шар що ближче до кришки таке ще можливе, що смалець набрав запах від кришки, і те що ближче смердить, а далі може бути нормальний?
у нас смалець з хлібом не їдять, тільки для смаження використовую, тому навряд чи з часником буде добре смажити. Спробую перетопити трошки- десь в інеті вичитала - прокип"ятити зо 10 хв з 2-ма грінками обвугленого хліба цікаво, а з активованим вугіллям то можна зробити? про результат доповім
оселедець польський, в упаковці, декілька днів протермінований - чи можна до салатів, чи тільки термічну обробку?
паштет. перемолоти м"ясорубкою чи блендером. додати смажену моркву, цибулю, зелень, чи будь що інше по смаку. і мазюкати на хлібчик
Паштет. Смажите багато моркви і цибульки, солите-перчите, перекручуєте через м*ясорубку і готово. Можна на хлібчик, можна як начинку для булочок-пиріжків використовувати.
Прошу голосно не сміятися. В мене насправді надії нема, але раптом таки щось можна зробити... Чи можна врятувати вже спечений СОЛЕНИЙ сирник??? (Свекруха дала заморожений сир, який був посолений, як ропа. Про те, що він посолений, не попередила). Сирник готував чоловік (так-так, в мене по такій страві виступає чоловік ), і не покуштував сир перед тим, як відправити його в духовку. Дуже шкода продуктів, вгаратано туди 20 домашніх яєць, мало не 0,5 л меду Ще й вийшов як на картинці, пропікся гарно - рідко коли такий вдається.
Я б роздробила/розім'яла, довела до якогось визначеного смаку і використала, як начинку, наприклад, до слойки. То так теоретично, шем такого не мала на практиці). Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Мені подобається ідея, втрачати мені і так нІчого... А що ще додати, щоб довести до визначеного смаку? Часничок, цибулька? цибулька+кріп? Меду там, щоб Ви розуміли, зовсім не чути - там СТІЛЬКИ солі, що вона все заглушила.
Ну,якщо воно однозначно солоне, тоді так, додавайте зелень і т.п.(бекон, риба і т.д) на свій смак. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
@Kroshka Enot ,а дайте початковий рецепт сирника.Має бути файний,якщо навіть сіль йому не пошкодила))