Відповідь: Вибір йогуртниці спробувала ложкою - аж крається, густий. але в тому місці, де пройшлася ложка трішки виходить сироватка.
Відповідь: Вибір йогуртниці Хтось робив йогурт з Молокії в синій пачці? Вдався? Бо не мала іншого молока і заквасила на тому і якась кака вийшла(((. Дуже багато сироватки.
Відповідь: Вибір йогуртниці то я нині експериментую з тим синім молоком зі сонечком. ще не пробувала на смак, хай добре охолоне...
Відповідь: Вибір йогуртниці вже не пам"ятаю де то було написано (ніби на пачці з закваскою), що треба йогурт з йогуртниці хоча б на годинку в холодильник поставити, а тоді вже їсти. в нас нова стадія у вживанні йогуртів - моя малявка колись домашній йогурт їсти не хотіла, кривилася, бо то варення їй не таке, то консисенція не сподобалася, а тут я витягнула йогурт з холодильника, щоб набув кімнатної температури, наготувала перетерту з цукром полуницю, а моє дитьо взяло ту банку з йогуртом і випила його без нічого))) щей прицьмакувала який добрий йогурт
Відповідь: Вибір йогуртниці В мене в інструкції до йогуртниці пише, що після заквашування охолоджувати мінімум 2 год.
Відповідь: Вибір йогуртниці дівчата, а якщо до йогурту давати заправки, наприклад ягоди чорниці, чи джем, то це треба відразу з"їсти, чи такий йогурт може простояти в холодильнику ще де-який час?
Відповідь: Вибір йогуртниці ПРобувала-все супер. Головне,з любим молоком, щоб не перекис, бо тоді сирватка відділяється Все вірно-повинен охолонути!!1 Додавайте фрукти й смаки краще перед вживанням
Відповідь: Вибір йогуртниці На протязі одного-двох днів без проблем може залишатись у холодильнику, просто поступово втрачаються смакові якості.
Відповідь: Вибір йогуртниці вчора пробувала зробити йогурт в термосі - нічогісінького не вийшло, просто молоко з запахом йогурта і якимись грудочками на дні. в чому проблема? може молоко? - казкове 2,7%
Відповідь: Вибір йогуртниці А скільки часу сквашували? Може воно ще недокисло, або молоко було загаряче і бактерії зварились.Якщо робите із закваски гуд-фуд, там на пакетику є детальна інструкція, мені лише раз невдалося і то з домашнього молока
Відповідь: Вибір йогуртниці поставила на ніч, загалом було десь 14 год. в духовці мені викис за 4-5 год до ідеального стану. робила з активією всі рази. температура молока була нормальна. тепер нагадала - термос брала новий і перед використанням ошпарила кип"ятком, можливо він не вистиг достатньо, коли я молоко в нього влила...
Відповідь: Вибір йогуртниці Можливо це. Ще у мене в термосі не виходило, коли молоко було недостатньо тепле, бактерії "не запрацювали". Ідеальна температура 37-40 градусів.
Відповідь: Вибір йогуртниці для мене з дитиною останніми днями то чи не єдина лакомка - йогурт+банан+чорниці в блендері збити. фактично лише в такому вигляді я його можу з апетитом вживати))). правда, ще додаю до салатів. ага-ага, і морозиво теж роблю з вищеописаної суміші, то чоловік тепер щодня питає "морозиво є?" а ще готую з нього оладки , якщо залишається - дуже ніжні виходять, навіть без яйця, або замішую тісто на пиріг. а взагалі, приловчилась до термоса і в мене відпала потреба купувати йогуртницю )).
Відповідь: Вибір йогуртниці умм, а де ті фото і рецепти є? Маю на увазі-форукти перетирати треба, чи як?
Відповідь: Вибір йогуртниці я все кидаю в блендер, до смаку, потім розливаю по формочках ікеа виходить чудове морозиво, типу плодово-ягідне.
Відповідь: Вибір йогуртниці Ось тут є фотка. Змішую йогурт із збитими у блендері ягодами або повидлом, розливаю у формочки і в морозилку. Можна давати шматочки ягід - наприклад полуницю і цукор, кому подобається. І головне корисно!
Відповідь: Вибір йогуртниці а які ті формочки ікеа по висоті? не знаю чи мені в морозильну шухляду влізе
Відповідь: Вибір йогуртниці А таке морозиво дуже відрізняється від магазинного? власне, перестала їсти дом.йогурт, бо виходить якийсь слизький і тягучий :confused: хоча досить смачний, ну але не можу себе перебороти ото думаю, може морозиво краще піде)
Відповідь: Вибір йогуртниці а якої фірми ти береш? Попробуй різні, бо я теж не дуже люблю оту тягучість, а Віво здається ( але можу помилятися) нормальний. Ну і ще залежить, що то-чи йогурт , чи всілякі там Біфідо....