Весільний кортеж!

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Анютка, 15 Березень 2007.

1. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: Весільний кортеж!

І в нас вона була на весіллі. Головний її плюс - є де сукню розкласти)

2. enigma

enigma Well-Known Member

В нас був ЗИМ-2, ми домовлялись безпосередньо з власником. Агенції пропонують Чайки і таке інше - думаю можна сміливо брати, але не платити всі гроші наперед. Точно не пригадую, скільки просили ці агенції - здається 50 уо/година

3. dianisia

dianisia New Member

Я теж знаю, що в Загсі є каталог. Ціна десь в районі 50 $ за годину.

4. light

light New Member

До весілля залишилось вже не так багато, а я ніяк не можу визначитись з весільним кортежем. Лімузини мені щось не дуже (дійсно банально), стосовно ретро-авто, то мені здається що й саме весілля має бути у такому ж стилі, та й ще проблема в тому, що цими авто потрібно буде їхати майже 100 км зі Львова. Може хтось підкаже якусь ідею, щоб було цікаво і святково.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Електричку прикрасити..?
    Уявляєте, як реагуватимуть на станціях..?

Останнє редагування: 19 Березень 2012
  6. zaderyshka

zaderyshka Member

Аби цікаво було можете прикріпити бляшанки, щоб волочилось і гуркотіло:connie_pull-pigtail. А насправді добре подумайте чи треба вам сильно "заморочуватись" над машинами. Бо насправді, то досить другорядна річ. Якщо вам так довго їхати, то певно треба обрати прикраси, які або вже "намертво" кріпляться, або легко знімаються і чіпаються. Бо по трасі з живими квітками сильно не поганяєш. На братовому весіллі, полки до Рави-Руської заїхали, то разів три губили прикраси з машин, хоч наче і кріплення були хороші.
    Може гарно задекорувати фатіном?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

То вже краще з вертолітниками побалакати. З лімузинними тарифами - на одне вийде. А гуркоту....

http://www.youtube.com/watch?v=afZELuCt0N8

А можна ще й весільний танець закалатати:

http://www.youtube.com/watch?v=iI0qzii-Bm0

8. hothope

hothope Well-Known Member

Круто! От би я так політала :girl_in_dreams:

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Як правило погоджуються. Он мій чоловік завжди питається коли у когось із знайомих весілля чи не потрібно машини. Звичайно у нас не лексус чи там мерседес, але завезти-привезти оператора, фотографа, батьків, та й молодих, якщо погоджуються на ланцер зовсім не проблема. І забава від того зовсім не страждає, бо ті машини потрібні тільки до ресторану.
    Коли у нас було весілля то багато хто дзвонив питався чи не треба мишини. А нас взагалі возив мій директор- сам запропонував)))

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А в нас на весіллі було дві однакові машини - чорні Тойота Королла з шкіряним салоном, чи то 2008 чи 09 року, та ще й номера різнились на одну цифру, бо машини належать двом рідним братам і купувалися одночасно. Всі були в шоці, що однакові машини і номера однакові.
    Дістались вона нам за дві пляшки коньяку і коровай, бо від грошей відмовилися навідріз. То друзі мого брата і я була їм страшенно вдячна за таку поміч.

11. lawyer

lawyer Member

хто брав на весілля лімузин? бажано білого кольору! цікавлять різні марки. коханий конче хоче хаммера, а мені може бути і іншої марки. фірм, які пропонують ці послуги, зараз багато, але хочеться, щоб були перевірені.

12. finik

finik New Member

Найкращі кортежі тепер на Південному, в Весільному домі):girl_mad:

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

там є і хамери і лінкольни, та ціни нормальні.

13. yavorska

yavorska New Member

Я хочу замовити собі на своє весілля ретро автомобілі.У моєї сестри на весіллі були звичайні автомобілі,а хочеться якось оригінально не так як у всіх.Батьки проти викидання коштів на авто,а яка ваша думка.

14. Margarett

Margarett Well-Known Member

Сантименти... Чомусь я собі того щастя не замовила (колись). Хоча то не така вже й меция і можна організувати. За авто в любому випадку треба платити, геть без грошей не буде, але то таке ...
    Ретро автомобілі - особисто для мене, то це дуже цінна річ на світлинах з весілля, на пам"яті, взагалі на антуражі весілля. Ще як ціле весілля в стилі ретро (вінтаж) і автівки такі ж - класно.

Останнє редагування: 25 Листопад 2014