Весільна подорож

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Niferttiti, 31 Березень 2009.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Весільна подорож

Поїдьте в Болгарію. Це така гарна і приємна для відпочинку країна, я закохалась в їхню кухню і близькість до нашого менталітету.

У нас були відразу після весілля 3 медові дні:) у Поляні на Закарпутті на дуже гарній базі, а потім через місяць після весіля ми чкурнулив Болгарію.

Я вас не агітую і не переконую, але раджу - не пошкодуєте!

В Турцію тре їхати або в червні і то нам було загаряче в Мармарисі, або в вересні-жовтні (найкраще - друга половина вересня).

А взагалі - де б ви не поїхали - основне гарно відпочити і вміти самим собі зробити Медове:p свято:)

• Подобається Подобається x 7
  2. skarlet

skarlet Well-Known Member

Ми були в Будапешті- візу легше відкрити, ніж у Прагу. ДУЖЕ задоволені. Ніякого вилежування цілими днями на пляжі - багато екскурсій, купальні, озеро Балатон, Дунай, марципани...І тиждень такого задоволення коштував десь 1600грн+ 150$ (у 2006:))

• Подобається Подобається x 1
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Зараз є дуже гарні тури в Грецію!!! на жаль не виходить нам поїхати на 5-річницю у медовий місяць :sad:

4. Nata Kopejkina

Nata Kopejkina Active Member

Я щось теж вагаюсь незнаю куди б після весілля поїхати!
    Спочатку хотіла в Єгипет, потім в Турцию, а мій коханий боїться літати бо його батьки налякали що літаки постійно падають. :sad:(
    Що ж робити? Тепер думаєм на рахунок Чорногорії щоб автобусом їхати!
    Щоб порадили? А?

5. Макарена

Макарена Well-Known Member

А чому вибмраєте одну країну? Може екскурсійний тур по кількох, а відпочити завжди встигнете...:)

6. Nata Kopejkina

Nata Kopejkina Active Member

В тому і річ що нехочемо бо перед весіллям набігаємось і потім захочеться відпочити, а не бігати з автобуса в автобус.
    Та і ми з коханим більше любим спокійно відпочити, пошкваритись на сонечку.
    А в подорож теж колись поїдем, бо теж дуже цікаво. Але то можна і після того як позагаряєм трошки!

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ми вже повернулись із свого медового тижня)) Весілля було 10 серпня, а вже 15 серпня ми вилетіли в Аланію (Туреччина), Utopia World Hotel 5*. Безмежно задоволені своїм відпочинком. Спека там була ще та... Від 28 (мінімум) до 43, а можливо і більше... Рятували кондиціонери, які були повсюду:кімната, ресторан, ліфт, автобуси... Море чистесеньке, тепленьке, їжа пресмачнюча)) Не встигали всього спробувати, десерти божествені! Я ще зараз сумую за ними... Біля кожного басейну бари з напоями, перекусами. Прекрасно відпочили тілом і душею. А готель рекомендую.

8. MoreTuriv

MoreTuriv New Member

Моя мрія, яку я збираюсь втілити найближчим часом в реальність це - весільна церемонія на Кіпрі. Ми зможемо поєднати одруження, медовий місяць і весільну подорож.

9. GIS

GIS Well-Known Member

в нас церемонії там небуло, лише медовий місяць) В Айя Напі.Там пречудово ! Були в червні минулого року... краса... і на екскурсію навіть їздили і їли смачнезне.. а море... мовчууууу... як з інтернету фото, особливо Сані Біч... Російську всі розуміють, дуже гарно відносяться до туристів! Дуже задоволені були! Єдине ціни, ясна річ трошки кусючі.

10. Your Princess

Your Princess Well-Known Member

Ми також шукаємо..куди б поїхати на медовий місяць..мені знову хочеться на море..сподобалися пляжі Болгарії..хочеться знову такого теплого пісочку...можливо виберемо Чорногорію..

11. Your Princess

Дівчатка! Хто їхав зразу у весільну подорож? Цікавить Єгипет! Збираємося у 20 числах вересня, розписка у на 8 числа, шлюб 19.

Чи не буде проблем з моїми паспортами укр і закордонним...чи не висадять з літака, за те що не встигла поміняти документи на чоловікове прізвище? Де можна дізнатися достовірну інформацію як нам бути..бо вихід..або швидше розписуватися..або розписуватися після подорожі..або не брати прізвище чоловіка..але такого не хочу :)

Хочеться собі просто спокійно поїхати...

12. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Жодних проблем з паспортом не буде, ви можете використовувати свій закордонний паспорт до закінчення наприклад шенген візи якщо вона у вас є, не пропадати ж їй, укр.паспорт ви ж і так не берете з собою ні в турагентство ні в Єгипет. Можете спокійно їхати, ми так їхали, а вже після подорожі міняли всі документи.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Your Princess

Дякую! Сподіваюся! У є Болгарська віза...а термін її вже давно закінчився.Відомо, що у Єгипті ставлять зразу ж візу при прибутті..а так то не потрібно виготовляти спеціально.

14. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Саме так. Просто у моєму випадку в мене ще була дійсна декілька місяців шенген віза, от поки її термін не закінчився я документи і не міняла, і жодних проблем на кордоні не виникало.