Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) Ото мої теддіки: доцін і синочка в новому оформленні і вже з комою, як радила Ліля
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) Ой дівчата, добралася і я до беку, що Вам сказати - ТО ШОСЬ СТРАШНЕ !!! не знаю як я то подужаю, трошки вже обшила та залишилось найважче
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) Вирішила і я вишивати теддікаІ маю питання,якими нитками краще - Анкор чи ДМЦ?
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) В оригіналі анкор, я вишивала і тими і тими... я правда ДМС підібрала трохи засвітлі, але теж нічого так, тепер завжди беру ті, що по схемі, щоб не морочитись із переводами.
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) Отаке я навишивала за два дні,коли був вільний час. До речі перший раз вишиваю з розміткою,дуже зручно) На жаль фото з мобільного,тому за якість вибачаюсь
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) УРААААААААА!! Я нарешті домучила свого Міська сьогодні повезу в Епіцентр оформляти, такщо певно завтра будемо у завершених роботах!!! хочу рожеве паспарту і білий багет, яка Ваша думка?
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) я виправилася , додала вузлика Дякую, Хомочко, головне,щоб в Епіцентрі був потрібний багет, бо мала трошки "засоплялась", тому світить нам поїхати лише до Епіцентру, найближче
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) дівчата, просвітіть, шото воно таке???а то шось ніяк не придумаю..
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) )))) обшивання контурів (і не лише) це бек))), він надає чіткості
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) "Бекати" - обшивати швом "назад голкою" (англ. "бек"). Вам у тему "Рукодільні терміни українською"
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) а я нарешті знайшла фото ще одного Тедіка, вишивала для похресника.
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) Незнаю чи це ведемежа Тедді, чи просто ведмежа, а почала його вишивати) [URL
Відповідь: Ведмежатка Тедді (або подолаємо "бек" разом) Почала Теддіка для свого хрещеника, це тільки початок, далі буде.....