В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

Коли було тепло то ходила в шортиках і кофточці, а коли аж дуже жарко то в білизні. А зараз ходжу у махровому халатику, доооовгому!! теплому. :)

• Подобається Подобається x 8
  2. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Ходжу в улуюблених джинсах, майці або светрику. Якщо поганий настрій - то в улюбленій піжамці і махровому полосатенькому халатику. :girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 5
  3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Зараз,коли холодно в теплому спорт.костюмі і носочках(без них ужасний змерзлюх:girl_haha:).В теплу погоду - шорти і футболка,інколи легенький халатик.

• Подобається Подобається x 4
  4. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Я вдома люблю ходити в спортивних костюмах. Влітку в шортиках і маєчках. Малююся перед виходом на вулицю і то з малою з дитиною поки виберешся, особливо зранку, то не завжди все встигнеш так, як хочеш.
    А от після купання одягаю свій махровий халатик. А так щоб цілиим днями в ньому ходити, то якось неповоротно себе в ньому почуваю.

• Подобається Подобається x 8
  5. Siania

Siania Love Life

Я коли приходжу додому першим ділом мушу переодітись:)
    Коли ще нема опалення ходжу в теплій піжамі, приходжу пізно і за годину йду спати, то так щоб по 100 раз не переодягатись.
    А коли включають опалення то ходжу в шортах, футболці, обовязково легенькі носочки. Взагала мені байдуже як я ходжу, кріль засуджувати не буде, баба тим більше:)
    Колись мала пішаму, я її так зносила що вона вже була з дирками, але я її обожнювала і довгий час не могла викинути, так і ходила з дюрами на колінах:girl_smile:
    Найголовніше щоб то все було свіже і чисте.

• Подобається Подобається x 15
  6. kati

kati Well-Known Member

терпіти неможу халати і нічні сорочки. Вдома преважно в хатніх костюмчиках-шорти+майка,капрі, штанятка.

• Подобається Подобається x 9
  7. бетменша

бетменша Well-Known Member

о! то чисто про мене. а на вихідних - ходжу в тому, шо перше під руки трапить. спортивне шось і зручне

• Подобається Подобається x 2
  8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я ходжу в спортивному костюмі, або якась футболка+штани/шорти/ще щось...На даний момент сиджу за компом як капуста - в спортивному костюмі, теплих носках+рожевий дуже теплий халат у червоні квіточки, який подарував чоловік. хоч не дуже люблі такі ядрьоні кольори,але це ж подарунок і зато тепло :)

• Подобається Подобається x 5
  9. Нюта

Нюта Well-Known Member

Я зразу біля порогу натягаю свої гарнюні плюшеві тапки - балетки з рожевими бантиками. Так би в них і ходила і ходила:girl_in_love::girl_in_love: Вони для мене найчарівніші :girl_cool:

• Подобається Подобається x 6
  10. Котя

Котя Оптимістка :-)

Також надаю перевагу спортивному стилю і бажано ,щоб було катонове.Теплі носки, особливо в таку погоду, моя невід"ємна частина. Косметику змиваю вечером, і якщо воходжу десь на протязі дня,а потім вертаюсь додому,то вже до вечора буду ходити вдома з намальованими віями, ну і якщо знаю що хтось має прийти в гості,то також можу підмарафетитись. Після вани також люблю походити в махровому халатику,але не довго. Ну і маю одну звичку, як тільки заходжу додому ,відразу збираю волося в хвіст,бо маю довге волося,і вдома мені так зручніше.

• Подобається Подобається x 6
  11. isachka

isachka Well-Known Member

у мене про макіяж мови не йдеться, бо макіяж використовую на дуже визначні події, природа і батьки дали все необхіде і навіть більше, одяг зазвичай штани навіть літком, от коли прибирання то обовязково довгі, не приємно коли щось на ноги потрапляє, а так після роботи все одразу до прання, а коли просто по хаті то бріджі чи мякенькі спортивні, на верх - залежить від настрою і планів,чи бавовняну футболку, чи сведрик, дворічної давності, на роботі автономне опалення, то тепер дуже рідко використовую сведри, а ще мрію про довгу сукню вязану із широкою спіднецею, щоб по хаті ходити, щоб ходити - а не робити (рідні не розуміють того бажання)
    от тільки з волосям проблема, маю досить довге, але дуже рідко розпускаю, не звикла, так проблема з тим ,що потрібно часто перечісватись, то ризинка злізла, то гранадлі вилізли, то жабка попустилася - і ти вже наче баба-йожка, навіть стічка в косі більше 3-4 годин не тримає все добре

• Подобається Подобається x 7
  12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

в літі шорти + футболочка
    взимку, або просто коли вже холодно - маю спорт ТСМ костюмчик і спортивний хатній костюмчик з МЕТРО.
    Можу інколи півдня лазити в піжамці по хаті, якщо ніде з малявочкою не планую вилазити, халат ношу рідко, часто хіба ввечері ношу чорний халатик-пеньюар (якщо Софію вдасться покласти спатки), бо люблю такі піжамки, як каже мій чоловік 2 см тканини, а ціна як за злиток золота, але не вмію собі часом відмовити в такому чуді...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  13. mashka

mashka Well-Known Member

Я щось халати не люблю, тому дома завжди в штанах і футболках.
    І ще у нас завжди жара, от включать опалення і буде САХАРА +26 +30, нам зимою навіть у найтонших шортах і майках жарко, а спати треба під легенькими покривальцями.

• Подобається Подобається x 7
  14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Влітку - маю гарненьке трикотажне платячко, або шортики з маєчкою
    Взимку - спортивний костюм
    Все по фігурі, гарно облягає
    Зраненька - на літо легенький халатик, взимку - махровий
    Зачесана завжди коса, бо з мацьопиком не дуже собі зачіски наробиш.
    Макіяж - вдома не роблю, майже ніколи не роблю влітку - якось мені спекотно в обличчя, не можу влітку фарбуватись, а от осінь-зима-весна мінімальний макіяж на прогулянку, і обовязково файний макіяж на якусь подію.

• Подобається Подобається x 12
  15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мої дітиска так само. Зранку встають, піжаму скидають і одягаються так як на люди. Тому в любий момент можуть просто вискочити на вулицю одягнувши якісь мьошта.

Я розлюбила халати. Колись дуже любила в них ходити а тепер ні. Зранку з годинку можу лазити в піжамі а потім зразу переодягаюсь у щось не надто парадне але типу сподень і вигідної майки або светра.
    Якщо маю кудись їхати то тоді переодягаюсь в щось більш підходяще, наприклад, джинси, светр і якийсь жакет і мьошта на обцасах.

• Подобається Подобається x 14
  16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене на літо - трикотажний костюмчик бриджі-футболочка, а на осінь-зиму така полосата штучка, вже не піжама, але ще не спортивний костюм, дуже зручна, я навіть другу іншого кольору купила - сиди собі, нахиляйся, рухайся, як хочеш, нічого не розщіпнеться, не сповзе. :) Халатів не люблю.

• Подобається Подобається x 3
  17. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

Вдома вдягаю те,що зручно-спортивні або піжамні штани,маєчка чи футболка,як холодно,кофтина або м"якенький халатик!!! До обіду можу бути не розчесана і невмита(хоч завжди докоряю собі за це),вдома не фарбуюсь. Чоловіку дуже подобається мій домашній вигляд!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Це - найголовніше!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  19. Відповідь: В чому ви ходите вдома?

Не люблю халати.Штани,футболка,светр.Одяг робочий,відпочивати часу майже не маю.

20. ksjy

ksjy Well-Known Member

а я страшна вдома, як атомна війна! без перебільшення! деколи дивлюсь на себе у дзеркало і думаю:" Хто б це міг бути?" Але до вечора я цвіту і пахну! Одного разу чоловік приїхав на обід без попередження(оминем увагою всі непристойні думки), сказав, що я, напевне, захворіла, бо "вельми недобре виглядаю"! сумно але правда!

• Подобається Подобається x 10