Відповідь: УЗД Не раджу туди звертатись нікому,там не кваліфіковані спеціалісти і здирання грошей,а толку ніякого.
Відповідь: УЗД моя сім"я всі УЗД робить в "Ультра Мед", що на Огієнка, ми задоволені, все підходить, мед.персонал дуже привітний та кваліфікований у своїй справі
Відповідь: УЗД Підтримую. Моєму чоловікові тої зими там "познаходили" такі інфекції, що можна було б вже з хати виганяти. Ну і плюс само собою призначили купу ліків та додаткових аналізів у них. В іншого лікаря (по скеруванню хороших знайомих) не знайшли нічого (і в нього дійсно нічого не було, бо не було і в мене, а я аналізів на початку вагітності здавала багатенько).З того часу навіть чути не хочу про таку клініку (хоч багато наших знайомих переважно любителі "лівака" часто там "лікуються")
Відповідь: УЗД +1. Я якраз в нього і лікувалась,то з жахом згадую той час(відношення як ви і написали,ще й за великі гроші).
Відповідь: УЗД Усю першу вагітність ходила до неї. Дуже задоволена!!!!!!!!!! Платила в 2009-2010р 60 грн. з фотками ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- Я про Прокопчук)
Відповідь: УЗД і на мене вона справила хороше враження, дуже приємна і уважна лікарка. була в суботу то за УЗД заплатила 80 грн.
Відповідь: УЗД Я ходила три рази цієї вагітності. Задоволена. Оплата у неї залежить від терміну вагітності (90-100 грн. з фотками, але без диска).
Відповідь: УЗД я до неї ходила на УЗД яйників і матки. Також бачила що до неї приводили дитинку на УЗД черевної порожнини.
Відповідь: УЗД А УЗД грудей Прокопчук робить? Якщо ні, порадьте доброго УЗДиста в цій області. І ще поділіться телефоном по якому можна записатись на УЗД, до Прокупчук. Дякую.
Відповідь: УЗД Прокопчук все ж робить УЗД всіх органів? телефони найшла т.8 050 17 22 766 т.8 067 968 48 06 адреса:вул.Котика, 4 (вхід з двору 1поверх) може кому згодиться теж
Відповідь: УЗД Мені колись гінеколог казала, що добре УЗД грудей робить Беген з вул.Судової (Центр здоров"я жінки)