УЗД

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Kandy, 12 Січень 2009.

1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: УЗД

Хто знає, до Жельова на Дністерську треба записуватись наперед? Малій треба зробити УЗД нирочок. І скільки то зараз коштує?

2. Zhaba

Zhaba Member

Підкажіть, будь-ласка, де можна зробити УЗД грудей (не грудної клітки) у районі володимира Великого (гот. Гетьман).

3. Melisa

Melisa Well-Known Member

Ми ходили до Жильова майже місяць тому на нейросонограму, зробив заодно і УЗД внутрішніх органів і кульшових суглобів. Надверях пише оголошення що людей з районів прмймають в той же день а львівських по запису. На рахунок оплдати сказав що з маленьких дітей грошей не бере. Я думаю краще записатися прийти на свій час і нічого не чекати.

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

А може ви маєте якісь координати, номер телефону?
    Чи обов'язково мати скерування?

5. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

телефон для запису на УЗД в Чорнобильську лікарню 270 270 02, я робила 3 рази меншій доці УЗД не у Жельова, а в Козака, теж, як на мене хороший спеціаліст (учень Жельова), і черги в нього менші - скерування не мали, просто записалися по телефону.

6. Gorodocka

Gorodocka New Member

Робила недавно УЗД в Гуменецького Ігора Євгеновича на Батальній хороший спеціаліст. А ще на Огієнко є хороший лікар приймає в лікарні такий дядько солідного віку, кабінет біля нейрохірургії зміг побачити вагітність яку Вічковська не бачила. Хоча вона спеціалізується по гінекології, а він звичайний узист.

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата, хто має телефон Довганя Юрія Петровича (УЗД щитовидки)? Будь-ласочка, скиньте в ПП, дуже-дуже потрібно!!!!

8. Skrynya

Skrynya Member

Підкажіть, хто знає де можна зробити УЗД судин? Конт. телефон і ск. коштує?

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Шпиталь ім.митрополита Андрія Шептицького
    Адреса підприємсва: вул. Озаркевича, 4
    Телефон: 235-22-66

Ціна залежить від того, які судини перевіряють.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Була в неї в суботу. В принципі ніби задоволена, але трохи вона якось по-різному ставиться до пацієнтів - перед мною заходила пара, чоловік, жінка, то дуже їх мило зустріла, щось там жартувала в кабінеті, вони сміялись...Прийшла моя черга - спитала, чи я сама ( я сама була), дуже сухо зі мною розмовляла, хоч з своєю напарницею привітно говорила, трохи накричала на мене - коли я попросила пояснити, що значили її висновки, які вона диктувала напарниці - звідки мені ж знати, що там мудрезні медичні терміни означають?! Ціна комплексного УЗД на Котика - 240 грн. Наступних пацієнтів вона й далі мило й привітно зустрічала...Не знаю, може то я їй чимось не сподобалась...Тому враження двоякі.

11. Deidra

Deidra Well-Known Member

щойно сказали, що не туди попала. Дзвонила з мобільного, подивилася - номер набрала той, що поданий, отже, помилка в номері :girl_nea:

Дівчата, порадьте в кого можна нирки на УЗД подивитися. Ще би так щоб терміново та й в районі Дністерської-Чорнобильської лікарні :girl_in_dreams:

ЗІ Гілочку вже перечитала, зачепилася тільки за ту Чорнобильську - іду обдзвонювати решту :girl_phone1:

Записалася в Титовця на 16 год, хоч і пізнувато то вже мені . В решту поки не додзвонилася - може приймальні до 16 працюють?!

Малюю і малюю))
    В Чорнобильську на УЗД телефон - 270-27-02 (сказали дзвонити зранку і не знають, чи завтра приймуть)
    Альтернатива на Героїв УПА, телефон 232-77-83, комплексне обстеження нирок+сечовий 130 грн, на завтра записати не змогли:)

Останнє редагування: 15 Липень 2010
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, якщо є підозра на проблеми зі щитовидною залозою, то можна йти зразу на УЗД, чи перше на консультацію до якогось лікаря? Якщо хтось має контакти хорошого ендокринолога (то напевно до нього?), то поділіться, будь-ласка

13. Vendy

Vendy Active Member

Підкажіть будь-ласка де можна зробити хороше УЗД по гінекології
    знайома радила госпіталь Шептицького, може хтось чув якісь відгуки про них

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В Чорнобильській Жельов УЗД робить тільки дітям чи і дорослим теж?

15. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Робить і дорослим.

16. Vendy

Vendy Active Member

Підкажіть чи роблять УЗД шлунка. Чи інакше крім ендоскопії його оглянути не можна?

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

наскільки я знаю,не роблять,бо не видно.

18. Vendy

Vendy Active Member

трошки погуглила, ось що знайшла
    Тепер інше питання. Може хтось знає де у Львові його можна зробити?

19. Coshitce

Coshitce Member

Корінець Ярослав Миколайович, кабінет УЗД у лікарні на Дж.Вашінгтона (Батальна)

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчатка, може хтось знає тел. моб. Жельова? Напишіть в ПП мені будь-ласка. Буду дуже вдячна.