У дитячому садку в Швеції "скасували " хлопчиків і дівчаток

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Червень 2011.

1. Ворон

Ворон Well-Known Member

Відповідь: У дитячому садку в Швеції "скасували " хлопчиків і дівчаток

"Поэтому детям она дает читать такие книжки, как, например, историю о двух самцах-жирафах, которые переживали, что не могут иметь детей, пока не нашли брошенное крокодилье яйцо."

А це не зовсім політкоректна казка, політкоректнішою була б казка про те як два самця крокодила переживали що не можуть мати дітей, аж поки не знайшли загублене жирафеня.

А "червону шапочку" теж заборонили?

2. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Я наприклад теж вважаю що попелюшку і білосніжку років до 13 дітям заборонено читати є набагато приємніші казки. І чесно скажіть скільки мам які виховую дочок ніколи не вдягають штани чи джинси на себе і своїх дочок? Це та сама "рівність" тільки на 200 років відстаємо від скандинавів

Як на мене не хочу рівності Нехай спочатку мені хтось відповість чому я маю вміти забивати цвяхи, як що чоловік не може народжувати

3. vernata

vernata New Member

Почитаєш таке і стає страшно за своїх дітей. У якому вони суспільстві будуть жити? Які вони виростуть?

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

jalatan, як я сміялася! Ріспект вам і уважуха!

5. Natalia

Natalia Well-Known Member

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Оце особливо вражає. В садочку. Я вже боюсь думати, чи розказують вони дітям про секс.