Погодка сьогодні капризна. Що вдягнути сама не знаю, так щоб і виглядати елегантно і по погоді А у чому Ви сьогодні.....
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? я вже приїхала додому: була одягнена у чорну спідницю до коліна, чорну кофту, капрони, чорні туфлі і теплий червоний піджак! Ніби не замерзла
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? а я дістала свої ессо-чобітки осінні і в них нині дефілювала.ноги лишилися сухі і не змерзла. бо коли з доцьою в таку погоду гуляю,дуже часто з мокриими ногами прихожу,а в чобітках якраз то шо треба
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? Класичні, чи спортивні? Планую зараз придбати осінні чобітки цієї фірми, але не спортивні Джинсики, туфелики також від еко (ну не переношу мокрих ніг), кофтинка біла і червоний плащик , тепло і зручно
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? І я витягла і взула свої осінні напівчобітки (трошки дико як на мене 2го вересня в чоботах, але що робити?)
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? Бррр, а я нині трохи примерзла.в мештах, капронах, спідниці чорній, топіку чорному і червоному піджаку.добре що хоч куртку прихопила!
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? Я сьогодні в туфельках на каблучку, джинсах (дуже їх люблю), гольф чорний, туніка безрукавка і курточка. На вулиці не холодно, а ось в примішенні цілий день сидіти холоднувато. (добре, що на роботі светрик маю)
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? А я одягнена в чорних мешточках, легкій кольоровій суконочці без рукавів, ну і звичайно майтки і станик.
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? Джинси,футболка,светр,мешти,шкарпетки,замерзла як цуцик,добре,що маю на роботі вовняну безрукавку.Безрукавка не допомогла...Як добряче змерзла,включила обігрівач,економістка ,блін!!!
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? А я сі вибрала, як каже моя шефова "як дідько по ягоди" - коротку в'язану сукеночку без рукавів і легусінький плащик (чоловік каже, що то халат). Змерзла, як пес останній. Ну не вірить моя душа, що то вже осінь...
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? Я сьогодні в сіреньких штанішках, білій блузочці,бузковій безрукавці, ну і звичайно вже в осінній курточці і туфельках. Трохи змерзла!
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? А я досі в теплій піжамці під пледом...і носика не висовую... Ах добре що я в декретику...
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? я теж не вірила, але чоловіу переконав ... плаття бавовняне, але в"язане (тепліше), пальто, берет і рукавички (тонкі правда). Так я мерзляк правда в туфлях була (але задивлялась на дівчат в чоботах і заздрила) П.С. зараз в хаті сиджу в джинсах і кенгуру
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? а мона питання штарій цьотці задати, це що в звіра в кишеньці сидите?
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? ага бачу (і по кармі теж) що мій наряд викликав багато питань це hoodie (куртка домашня з каптуром) з кишенькою спереду (як в кенгуру)
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? біленька сорочечка, червоненький светрик, чорні класичні штанішки і замшеві чобітки (чорні офкос) класіка !!!
Відповідь: У чому Ви сьогодні....? а я, як і переважно в джинсах хоча обожнюю платячко але довго сплю, тому швиденько збираюсь і нема часу на колготки і каблучки