Танцювали миші по бабиній хижі...

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем La esposa, 17 Вересень 2014.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Танцювали миші по бабиній хижі...

от такого ще не робили. А шерсті в нас з Гектора ого-ого!!:girl_yes2: Можна хату утепляти:girl_crazy: Спробуємо, бо дійсно ради не даємо, риють і риють, весь газон перепаскудили. Гек часом приносить, але то не допомагає.

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

13 штук, і вроді ще є((

3. skarlet

skarlet Well-Known Member

У нас на горищі частенько гостюють мишки. Колись вистачало лапавки (та, що живими мишей ловить) - то до 5-ти шт за зиму ловили. Але однієї зими їх близько місяця кожного ранку витягали близько 30шт (виставляли лапавку на вулицю - як смаколик для сусідської кицьки, вже чекала біля дверей). Тоді набридло - насипали трутки і забули на кілька років. У хаті у нас було на той час дві кицьки, то в хату не лізли.

Кицька -балінезка (типу сіамка) страшно лінива - не знаю, чи вона б полювала на мишей. Одного разу з витяжки миша звалилась прямо в кухню (труба виходить на горище) і побігла за меблі кухонні, там доступу- мінімум. То моя російська блакитна - ще той мисливець, її вмить схопила-ледь забрали (і то вона вперше в своєму житті мишу бачила і взагалі це перше її полювання, ми кішок на вулицю не пускаємо ) а балінезка навіть не зрозуміла, що сталося.

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Скачали програму на смартфон, відлякувач гризунів.
    Три дні нікого нема, невже все))))

5. Linar

Linar невиправна оптимістка

Ми живемо на останньому поверсі новобудови, і на весні також були миші, я раніше в жилетці плакалась(((. І от осінь, і вони знову тут. Хочу сказати, що я і не думала, що в мене відкриється котячий нюх. Я ще не бачила їх слідів, а по запаху зразу сказала "миші повернулись". Фу фу фу. Ми поставили звичайні металеві мишоловки на ковбасі салямі або на шпондеркові. Ловляться. Але після кожної треба ошпарювати. Також насипаємо трутку - подушечки ( в ветаптеці по 10-12 грн). Після неї вони муміфікуються і не розкладаються, але знайти їх важко(( і по відгуках знайомих останній рік їх насправді дуже багато(((( фу фу фу

6. olenoks

olenoks Well-Known Member

А може хтось користувався ультразвуковим відлякувачем, напишіть будь-ласка відгуки. Він трохи дорогий, а мишей ДУЖЕ багато, ще й дрібненька дитина буде....а так на обум не хочеться купляти, хочеться щось знати...

7. La esposa

La esposa Moderator

Повертаюся знову до цієї теми. На щастя, в частині будинку, де є "рух", мишей тепер нема. Але на горищі чути, що щось товчеться і гризе. Там в нас частина даху, на яку нема входу, бо то прибудова. Не хочеться, щоб пінопласт нам погризли((( що порадите?

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а навіть віконечка нема? закинула б туди трутки, та вже хай би здохли

9. La esposa

La esposa Moderator

@HOPIC нема, там площа малесенька, вирішили закривати наглухо(((

10. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

То зробіть дирку для подачі "призу в студію".

• Подобається Подобається x 1