Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Мушу показати деякі свої фотошопні роботи. Адже зазвичай з собою на вулицю беру лише телефон і знимкую ним. Знимки виходять не дуже і це мені не подобається. Для друку така світлина малопридатна тому почасти доводиться над нею чаклувати. В світлині де Януська на "конику" мені не подобалася машина, дядько на лавочці і взагалі детальний план позаду дитини створює якесь погане враження. 15 хвилин шаманства і я отримала придатну для друку світлину. Тішуся. І ще одна знимочка над якою довелось попрацювати. В мене зараз ше бзік з кольорами і мені подобається коли вони якісь такі як на цій світлині. Дехто каже що це не природно і штучно, а мені чомусь нра.
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Декілька останніх днів я себе дуже погано почуваю. Спека мені не товариш . В руках нічого не тримається, а перед очима плавають якісь жовті плями. Хочу зробити цілу серію аля французьких листівок з панянками і мереживами. Дасть Бозя здоров*я - зроблю. А ще мильні фіалки вже який день не вилазять мені з голови, але руки просто не здатні їх зараз робити. Добре, що на гісметео обіцяють похолодання. Листівочка для мамусі. Моя душа значно б більше тішилася якщо б я мала можливість маму туди відправити... але поки наразі лиш листівочка.
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Попросила мені Ліля фіалкове мильце зробити. Чи воно файне не знаю, але шось таке. Мильце "Фіалки" Склад: МО (Англія), масла ши, абрикосових та персикових кісточок. Аромат: голубий льон Маса: 90 (+-10) гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia ой, щось я забула показати і коробочку яка мені здається ще або не зовсім готовою, або такою якій чогось бракує. Але я не знаю що з нею робити те, тому є як є (може то яку паперову троянду вчепити?)
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia А у мене нові мильця. Упакування для футбольних милець ще вертяться у голові і це буде щось Єврове швидш за все. Але поки мильця. З мого бажання кавуна народилось мильце: Мило "Кавун" Склад: МО (Англія), масла виноградних, персикових та абрикосових кісточок, вітамін Е, мак Аромат: кавун Маса: 125гр Ну і готуючись до Євро 2012 зробила мильця на відповідну тематику. Так і не можу визначити якого кольорового вирішення мильце мені подобається більше. Мило "Гол" Склад: МО (Англія), масла авокадо, персикових та виноградних кісточок. Аромат: табако Маса: 100гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Навитворялись мені нові штуки. Божевільне мило (не буду більше миловарити після пива) і упакування всілякі різні. Мило ручної роботи "Дарц" Склад: МО (Англія), масла солодкого мигдалю та виноградних кісточок. Аромат: смачно карамельний Маса: 125 (+-10)гр ******************Маю нові класнющі кавові штампи і відчуваю, що тепер ліпитиму їх на кожне кавове впакування. Ну хіба вони не чудові? Не чудові... вони - прекрасні. А ще ніжність. Саме так мені хочеться називати цю коробочку. Вона така ніжна і повітряна.
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Нові миделка. Єдне кавове і ще неймовірно пляжні варіанти. Дуже довго хотіла і вишукувала цю формучку для мила. Ну подобається вона мені так, що слів нема. Але добувати з неї мило - це випробовування не для слабонєрвних. Намертво там застрягає у тому місці де у горнятко і тарілочка. Намучилась одним словом. Але, як на мене, результат того вартий. Мило ручної роботи "Кавоман" Склад: МО (Англія), масла абрикосових та виноградних кісточок, кава натуральна. Пахне: неймовірно кавою. Маса: 135гр. Прийшла мені вчора в голову думка, що я багато говорила про морські миделка, але так і не зробила їх. Тепер маніакально ходжу по дитячих магазинах у пошуках пасочки ракушки (бачила в нас в пісочниці дівчинка мала таку). Ну власне і не робила цілої сереї бо мала надію знайти ту ракушку. Не знайшла. Маю надію вона таки трапиться мені на очі до початку зими Мило "Дари моря" Склад: МО (Англія), масла авокадо, солодкого мигдяалю, ментол натуральний, барвник, голубий глітер. Маса: зірочка ---- 60гр ------- ракушка --- 45гр ------- рибка ------ 30гр А ще маю половину кухні всілякої різної упаковочки. Але це вже зовсім інша історія.
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia З чим я? А... точно мала бажання показати які гарні штампи для скрапу є у мене за щоками. А штампують то як... певні гарно. А дійсно я уявлення не маю як вони штампують. Колись купувала для полімерної глини і вони були на таких великих колесах з яких я їх віддерла, і знайшли вони своє використання у милі. Легкі, барвисті, ароматні літні миделка нікого не залишать байдужими. Мило ручної роботи "Барви літа" Склад: МО (Англія), масла виноградних кісточок, карите, пігментні барвники. Аромат: ромашка, ківі, полуниця (відповідно до кольорів) Маса: 40-80гр. О і ледь не забула. Я ж наробила купу коробочок.
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Я, мабуть, ну дуже сильно хочу на море. Я навіть навчилася його робити. Мило "Океан" Склад: МО (Польща), масла виноградних кісточок, жожоба, карите (ши). Аромат: неймовірна свіжість. Маса: 75гр А наступне милко я добула аж з морських глибин. Мило "Мушля" Склад: МО Англія), масла абрикосових та виноградних кісточок, ментол кристалічний. Аромат: морський бриз Маса: 100гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Не гнівайся на мене галерейко. Я загадала про тебе І вперше пробувала зробити запрошення. І маю нові коробочки для нарізних миделок:
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia В цьому милі мені подобається все. Запах, кольори і навіть фото (особливо фото) Дуже апетитні і запашні милка. Кавун тепер у міні-форматі. Мило "Кавуньки" Склад: МО (Англія), масла абрикосових та виноградних кісточок Аромат: соковитий кавун Маса: 40гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia А я таке натворила. Навчилася робити милко з зображенням. Найцікавіше, що зображення може бути абсолютно будь яке і я так захопилася процесом пошуку зображень, що мій вінчестер тріщить по швам і, певні, життя не вистарчить аби з всіма тими красотами милок наробити. Воно таке файне получається. Загалом, дивіться самі:
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia У мене назбиралось доволі багато робіт. Ділюся: Листівочки: і миделка: Щойно з хмаринок ніжні "Ангелики" з радістю подбають про Вашу шкіру. Склад: МО (Англія), масло абрикосових кісточок, масло солодкого мигдалю, пігментні барвники. Маса: 130гр Мильце "Ялиночка" Склад: МО (Англія), масла виноградних та абрикосових кісточок, масло ши, діоксид титану, мінеральний пігмент. Маса: 85гр (+-5гр) Мило ручної роботи "Шапка Санти" Є у двох варіантах червона та синя. Склад: МО (Англія), масла авокадо, виноградних та персикових кісточок, діоксид титану, мінеральні пігменти, ароматизатори. Аромат: тутті-фрутті Маса: 55гр (+-5гр) Мило ручної роботи серія "Мандариновий рай" Склад мила: МО (Англія), масла персикових, абрикосових та виноградних кісточок, діоксид титану, мінеральний пігментний барвник, запашка. Аромат: мандаринка (аж скуштувати хочеться) Маса: круглі миделка 80гр, нарізні - 75-80гр. Бомбочки для ванни "Мандариновий рай" Склад: лимонна кислота, сода, масла виноградних персикових та абрикосових кісточок, морська сіль, сухе молоко. Аромат: мандарин Маса: 90гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Гурма бомбочок у мене в темці, а тут покажу лише свої улюблені... так, так вони кавові (а хіба у мене можуть улюбленими бути інші?) Бомбочки для ванни "Королева кави" Склад: лимонна кислота, сода харчова, масла абрикосових та виноградних кісточок, кориця, ароматизатор, морська сіль. Аромат : кава Маса: 90гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia Холодно. Це перше слово що торкається мене зранку. Холодно за межами ковдри, холодно за межами квартири, холодно за відсутності чаю. Якось так раптово посіріло. Золоті барви губляться у друшляку неба. Небо віддзеркалює асфальт. І люди у своїх сірих вбраннях доповнюють цю монотонну оду холоднечі. А у мене... а у мене... метелики. Ціла купка. Ароматних, повітряних і яскравих. І що мені ті холоди? Метелики прилетіли! До кого доторкнутись настроєм? Кому подарувати ніжність цієї пестливої піни? Метелик, що не тоне у воді Склад: МО (Англія, масла виноградних та абрикосових кісточок, вітамін Е, пігментні барвники, запашка. Аромат: тутті-фрутті Маса: 70гр
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia [FONT=Courier New, Courier, monospace]Листівочка [/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace] [/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Гарного настрою та позитивних емоцій [/FONT]
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia [FONT=Courier New, Courier, monospace]Люблю я зимовими вечорами спостерігати як у світлі ліхтаря кружляють сніжинки. Так медитавно і заспокійливо. Але буває і таке, що мете тим снігом, світа Божого не видно. Тоді кльово ховатись під коца і пити чай з корицею.[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Миделко яке я хочу вам показати якраз і асоціюється у мене з тією хуртовиною, але ніжною і зволожуючою для шкіри. Серія миделок у форматі зими продовжується. [/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Мило ручної роботи "Хуртовина Вихор"[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Склад: МО (Англія), масла виноградних і персикових кісточок, пігментні барвники, глітер дрібного помолу.[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Аромат: небеса (приємний свіжий аромат)[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Маса: 100 +-5гр[/FONT]
Відповідь: "Світ довкола у мені" Adriasia [FONT=Courier New, Courier, monospace]Львів мерехтить. Золоті, срібні, червоні, зелені вогники заполонили місто, аби дарувати щастя, радість, та позитив. Так я люблю підготовку до свят. Світ стає красивішим, люди добрішими, вулиці вбираються у шати з гірлянд .. а ... а снігу нема. Справжнього лапатого снігу нема. Не біда! Мило у форматі снігу. Рятуємось як можемо. Ароматне, зволожуюче, красиве. [/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Мило ручної роботи "Золота Сніжинка" [/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Склад: МО (Англія), масла авокадо, зародків пшениці і шипшини, золотий глітер.[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Аромат: апельсинка[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Маса: 100гр[/FONT]