Відповідь: Суші Мої суші (доводиться віддавати свою порцію васабі, бо мужу такий колобок замалий ) І ще такі ідеї зайшла: для лінивих, не треба крутити роли такі суші-кульки (або темарі)
Відповідь: Суші набрала охоти до суші, вирішила зробити сама бо чоловік не все їсть, тай дешевше а головне в дома! але розстроїлась коли побачила в метро норі 100 шт за 150 грн( мені стільки забагато. дівчата де ви купуєте меншої кількості? в арсені на зеленій не бачила або не знайшла
Відповідь: Суші Пракично у всіх сільпо є, в Арсені на Чорновола, в Фуршеті колись було, в центрі в Опера-Пасажі є.
Відповідь: Суші купую поштучно в магазині Банзай на Франка, 52. Та ще й кожний листок переполовинюю, бо люблю маленькі роли.
Відповідь: Суші в Сільпо є норі 6шт 11-12грн.вони ще Фуршеті продаються. беру постійно,на смак нормальні)
Відповідь: Суші та ще б сільпо було ближче( сестра зайшла в оперу пасаж там 10 шт 23 чи 24 грн коврик 33 з того всього взяла готові суші, але як виберусь в понеділок до львова то вже все прикуплю ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- а може буде компанія розділити ті з метро\1 яка ціна
Відповідь: Суші люблю суші, і вже так навчились дома робити з будь чим (лососем, огірком, креветками, плавленим сирочком, форелю), практично завжди норі і рис, соєвий соус є в хаті, лиш начинку докупляємо і воуля....
Відповідь: Суші килимка достатньо і дешевого. зайдіть в магазин "все від 1грн" і купите ні чим не гірший за гривень 5-7
Відповідь: Суші не ображайтесь ,але на фото ніби рис трохи переварений смачніше, коли рис трошки розсипчастий, тоді на смак не як каша
Відповідь: Суші Закінчились в мене норі, планую завтра купити, побачила що в метро є 2 види: голд і сілвер, в чому різниця?
Відповідь: Суші Водоросли яки нори делятся на три типа – Голд (Gold, Категория А), Сильвер (Silver, категория B) и Рэд или Грин (Red, Green, Категория С). Отличаются эти виды нори такими свойствами как прочность листа нори, его пластичность, цвет, форма и текстура, а так же запах. Самыми лучшими считаются водоросли нори Голд.
Відповідь: Суші Як на мене, ідеальний варіант - безпосередньо перед подачею. Взагалі, пишуть в неті, що термін зберігання готових ролів - 6 год. На практиці - якщо ввечері готувала, все не з"їлося, і залишки склала на ніч в холодильник - вранці вигляд не дуже і смак вже не той.
Відповідь: Суші думаю почати за 15 хв до приходу гостей нормально(це якщо гості пунктуальні) Швидше я б не змогла, хіба би зїла всі роли до приходу гостей Якось до мене попав в гості кум, все було готово то поки вони сіли ми з сестрою вже накрутили роли а якщо маєте трошки практики то можна показати майстер-клас
Відповідь: Суші А що ще можна подавати з суші? В мужа скоро ДН і я собі хочу такий аля-китайсько-японський стіл, бо щось суші і салат олів"є на одному столі якось не тово