Відповідь: Суші Вдома також можна зробити найрізноманітніші роли і вкластись у значно меншу суму, але відвідування ресторанів ніхто ж не відміняв, все можна поєднувати.
Відповідь: Суші Vероніка, та воно-то можно, якщо маєте хист всього робити в міру Ну не розумію, як можна зробити рулетик одного типу, рулетик - іншого, ще й підігріти якісь.
Відповідь: Суші чому Вам так дорого вийшло? мені всі причандали разом з начинкою вийшли гривень 120-130. може хіба ше рибку докуплю, ну але це максимум ще плюс 20 грн. планую робити на 7 людей. має вийти багато. і більше менш різноманітні.
Відповідь: Суші ну от так сталося рис спеціальний норі гривень на 25 васабі імбир соус філадельфія рибка гривень 40 шматочок (де ви знаходите за 20?...) авакадо огірок (була зима, огірки дорогущі) ікра летучої риби стружка (ту така штука рибна дешева) кунжут ще й крабові палички докупи (на випадок, що не вистачить рибки) розкажіть, як вклалися у 130 грн на 7х людей? ну ще на 2х можна (за умови, що рис залишився з минулого разу). може, я якісь не ті роли кручу :D Ну і я не місцева, вдома знаю місця та спеціалізовані магазини, то у 150 вкладаюся (на родину з 3х чоловік). А тут все купую просто у супермаркеті. Я навіть з якості і ціни норі була в шоці.
Відповідь: Суші такого як ікра, авокадо, рибна стружка,філадельфія в мене не купа. я буду робити тільки з овочів. огірок, перець зелений і червоний, паприка, морква, помідор, салат. може ще щось придумаю)))на рахунок рибки, то лосось фасований, десь було грамів 300-400 був ше вчора по акції в Ашані. десь приблизно за 20 грн (точної ціни не згадаю). виглядав нормально)))) я купила кілограм рису, пачку норі (20 грн), 360 г імбиру, але от васабі маленьку баночку (і добре, бо вона якась ніяка- марка Катана), дві банки соєвого соусу по 200 мл, 10 паличок), все решта-купила овочів... а і купила яблучний оцет (замість рисового), і от сьогодні зробила пробні роли, на рахунок оцту, то смак рису був приємний (ну принаймні такий, як в Японахаті точно))) на смак-приємні, а от на вигляд такоє)))) другий рол був кращий за перший))))) зварила 100 грам рису враховуючи всю технологію (в тому числі не піднімати кришку)))) завтра врахую всі помилки, і все-таки краще норі не розривати на дві частинки)) поки що я задоволена цією ідеєю)))
Відповідь: Суші Ні, це однозначно забагато. Води має бути трошки більше, ніж рису, інакше це вийде каша. Можна ще почитати на спеціалізованому форумі.
Відповідь: Суші Вчора робила суші. купила рис "Жменька" звичайний. Зварила 400г рису + 500мл води. Цього мені вистачило на 6 листів норі. Суші я робила звичайні, такі вони в мене : ---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- воно щось на жаль мені фоту не перевертає.
Відповідь: Суші До речі, ще забула написати що купила замість соєвого соусу Наваро соус Кайсекі(500 мл - 16 грн). Він солоніший ніж Наваро, але разом з суші він дуже подібний на той, що подають в ЯпонаХаті.
Відповідь: Суші Я все-таки зробила суші на день народження, гості були в захваті. одні були з огірком, а інші з огірком, перцем і помідором. зробила 6 ролів. і ось що в мене вийшло і ще, я в подарунок я таки отримала посуду для суші))) її подружка замовляла в інтернет-магазині я задоволена)))і ще багато чого залишилось на наступний раз))
Відповідь: Суші мені дуже приємно)))) так, на цілий. пробувала робити на половинку, то виходять дуже маленькі і не дуже гарненькі))
Відповідь: Суші Трапився мені вчора файний свіжий лосось, тож я засолила його (сирий поки не ризикую вживати) і зробила Філадельфію. Смакота !!! Все ж таки зі всіх ролів це мої улюблені. images
Відповідь: Суші Чесно, не знаю, в мене рис виходить такий, як треба. Коли заливаю рис, зверху залишається не так вже й багато води (наприклад, якщо шар рису - 2 см, то води зверху буде на 1 см). Чи від посуду залежить, чи від плити, чи від рису (у мене той круглий, найдрібніший, не пропарений, переважно роблю на 1-2 склянки) - але вода вбирається повністю. Тут, мабуть, кожному треба самому випробувати. У мене коли менше води, також вариться нормально, але може до дна трошки пригоріти.
Відповідь: Суші Я колись вичитала, як варити рис і варю його "по годинику". Значить так, рис треба брати саме _для_суші_ . Промиваю його холодною водою, доки вода не буде прозора (ну чи майже прозора) далі заливаю пропорцією 1 частина рису : 2 частини води. На великий вогонь, щоб швидко закипіло. І зразу на найменший вогонь. Переважно це 15 хвилин, та буває, що трохи більше. Кажуть кришку не відкривати, але в мене лізе "піна" якщо погано прополоскала. Чекаємо на те, коли будуть дирочки у рисі і не буде води. Ну а далі вже заправляти. (у кого нема спец. заправки, я роблю так (порція на 1 чашку 200 граммову рису): 2 ложки уксусу яблучного, 2 чайні ложки цукру і 0.5 чайної ложка солі). Те все треба розмішати-розтворити, я роблю на водяній бані. Рис перемішувати ТІЛЬКИ дерев"яними лопатками
Відповідь: Суші А підкажіть чайнгикові, який взагалі не орієнтується в приготуванні. З чого почати? От по пунктах, що потрібно купити, і як робити щось найпростіше?
Відповідь: Суші мої теж!!! у вас дуже гарненькі вийшли! акуратні! рис, солений лосось, соєвий соус, васабі, імбир, водорослі, в які суші загортаються, коврик бамбуковий. Все в Ашані можна купити. Я рис нічим не заправляю, мені так найсмачніше. Варите рис, трохи охолоджуєте. Лосось чи будь-яку червону рибу нарізаєте соломкою, не дуже тоненько. Викладаєте на коврик листок водорослі, розподіляєте зверху рівномріно тонким слоєм рис, кладете рибку і скручуєте в рулет. Нарізаєте рулет на 8 частин. Подаєте з васабі, імбирем та соєвим соусом. Результат: