Стиль бохо, етно, морі, вінтаж, хіпі......

Discussion in 'Дефіле' started by MoulinRouge, May 14, 2014.

1. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

діліться своїми враженнями

мені теж дуже подобаються ці стилі, але найти такий одяг у магазинах нереально, а шити немає часу, тільки і лишається балакати про це..Розберусь і трохи скину інформації про цю красу
    маю таку статейку http://wiki.wildberries.ru/styles/mori-girl

хотіла скинути кілька моїх улюблених фото, але розібратись поки не можу, а от на рахунок якогось конкретного визначення наприклад стилю бохо немає, хоча можливо є, але зараз все інтепритують хто як може і розуміє для себе. Скидайте фотки!

Стиль бохо-шик среди звёзд
    Основательницей этого необычного стиля считают богемную Сиенну Миллер, британскую актрису. Другие знаменитости быстро подхватили эпатаж и богемность этого направления и стали одеваться в этом стиле:

Джонни Депп;
    Сара Джессика Паркер;
    Ванесса Паради;
    Джейд Джаггер;
    Кирстен Данст;
    Миша Бартон;
    Николь Ричи;
    сестрички Олсен;
    Кейт Мосс, которую, кстати, тоже нередко называют основательницей этого стиля.
    Anna Sui;
    Louis Vuitton и другие.

Кто-то из звёзд предпочитает винтажное направление в этом стиле, а кто-то бомж-стайл.
    Так или иначе, но всё чаще мы видим на экранах и в журналах звёзд, одетых в стиле бохо-шик.

Last edited by a moderator: May 15, 2014
  2. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Стиль бохо, етно, морі, вінтаж, хіпі......

Реально, просто на нього ніхто не звертає увагу. До того ж без відповідного антуражу він швидше має вигляд, як з бабці зняли.

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

http://bohochicfashion.tumblr.com/
    http://blog.bohoglamour.com/

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

дякую за посилання, це я так розумію бохо-шик і бохо-гламур, якраз те що мені не дуже подобається. Люблю в бохо натуральні тканини і кольори не яскраві, більше подабається морі стиль.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

а що ви маєте на увазі під антуражем ?

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

якщо відповідні аксесуари, то власне з ними проблем немає ! В продажу цього зараз багато.:girl_crazy:

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

А мені подобається...виглядає досить таки класно...мене ще й щось на етно потянуло останнійм часом
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1