Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дуже дякую за молитву! Операція пройшла нормально, але все ще прошу молитви за здоров'я мами (Марії).

2. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я моєї племінниці(сьогодні народилася,дуже маленька,сама не може дихати,слабка(дівчинку мають назвати Олександра))та її маму Юлію.Дякую

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за всю нашу сім"ю (Христина, Володимир, Ромчик).
    Бо я ніяк не вилізу, а тепер ще й малий кашляти почав і чоловік прихворів. Дякую небайдужим.

4. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я нашої сім`ї (Юрій, Анна , Марта-Аліна, Ірина, Людмила).Неможем викарбакатись другий тиждень , вірус дає ускладнення на отити і трахеобронхіти.

5. Птася

Птася Well-Known Member

Прошу вашої молитви за здоров'я моїх діток ( Дарина, Олег), малий вже 4-тий тиждень не може з хвороби вибратись.
    Прошу вашої молитви за мене і мого чоловіка (Наталя, Сергій), щоб спірна справа була вирішена на нашу користь. Дякую

6. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу помолитися за здоров`я донечки Яни-Анни, після обіду піднялася температура. Дякую.

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Ще раз прошу помолитися за здоров`я Яни-Анни, щоб легше переносила температуру, викликали лікаря, горло червоне, вірусна інфекція. Дякую усім небайдужим.

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій і рівновагу, а то зовсім виснажена морально (Олена). Дякую.

9. Sertce

Sertce Member

Прошу молитви за душевний стан мого брата Василя, за його навернення до правильного шляxу. Має серйозні проблеми в навчанні, в якиx сам винен, а виправлятись не думає.

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я і надалі прошу молитви. Результатів аналізів так і немає, відправили на перездачу. Операція впринципі результатів не дала ніяких. Лікарі зараз нічого не змогли зробити.
    Молітся будь ласка далі за здоров`я і душевний спокій Лесі, бо жінка цілими днями тільки плаче і місця собі не знаходить.
    І нехай гірші прогнози і діагнози не підтвердяться.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчатка, хочу попросити молитви за декількох людей:
    за себе(Таня), було в мене день народження, щоб новий наступивший вік був менш стресовий, ніж минулі 2 роки. Щоб не було більше таких шалених втрат рідних людей. Щоб здоров'я не підводило, з роботою налагодилось і взагалі я вдячна Бозі кожний день за все, що маю.,
    за малого (Віктор), в четвер почалась рвота, плюс бронхіт, щоб вийшли з цих хвороб.,
    за свою Зорянівоньку( 14 листопада було День Ангела Зорян), щоб Бозя її оберігав і все в житті було добре.,
    за п. Ліду (мама форумчанки xsanka), виповнилось 55 років, щоб дав їй Бозя здоров'я, щастя, любові від рідних.
    Дякую Вам усім.

12. zaderyshka

zaderyshka Member

Прошу про молитву за здоров'я своїх рідних : за сестру Ніну та її новонароджену донечку, вчора екстрено робили керсарів розтин, щоб швидко відновились; за тітку Оксану, перенесла важку операцію на печінці, щоб швидко реабілітувалась. Щиро всім дякую!

13. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Ще раз прошу помолитися за здоров`я маленької дівчинки Олександри та моєї мами Емілії,щоб в неї все налагодилося,вирішилися проблеми з роботою.Дякую

14. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я мого тата Володимира. Завтра він проходить важливе обстеження і молю, щоб результати були хорошими. Дякую.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Ще раз звертаюсь за вашою молитвою. Прошу за щасливу та безпечну дорогу для своєї мами Мирослави. Завтра вирушає до свого брата в Тюмень, їде сама і дорога далека. Дякую дуже!

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

прошу млитву за здоровя моєї мами Галини і за своє здоровя, через всякі стреси знову зявились страшні головні болі і низький тиск. Прошу молитву щоб все було добре в нашій сімї!

Всім дуже дякую за молитву!

17. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за себе , завтра проходжу на роботі атестацію. Помоліться будь-ласка, щоб усе пройшло добре. Наперед дякую.

18. Sertce

Sertce Member

Ще й надалі прошу молитви за свого брата Василя, за його навернення на правильний шляx. І ще за душевний спокій мами Надії й тата Анатолія.

19. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Прошу помолитися за моє здоров'я (Тетяна)

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за вдале вирішення справ по роботі, душевний спокій та здоров'я (Олена). Дякую.

Статус теми:
Закрита.