Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дякую всім за молитву добралася дуже добре, вже вдома

А мої зараз повертаються додому, в поїзді.

2. Korona

Korona New Member

Дякую усім. Щасливо повернулися додому.

3. zabawa

zabawa Member

Дуже прошу молитви за маленького хлопчика (Максимка) - . Дитині трошки більше року, дуже слабенький. Наперед щиро вдячна!!!

4. Azza

Azza Member

Дякуємо за ваші молитви, фізично ми майже здорові Прошу ще трошки вашої молитви за нашу сімю, Василь, Іра, Максимчик, для душевного спокою

5. katrinka

katrinka Well-Known Member

прошу молитви за мою маму Ярославу, вже третій день дуже погано почувається, температура, слабість, проблеми з печінкою. завтра їдемо в лікарню, сподіваюсь нічого серйозного, два роки назад оперована по видаленню жовчового. дякую

6. Diana

Diana мрійниця

прошу молитви за донечку Діану, 2 тижні тому мали ангіну. а тепер знову вертається щось схоже тільки з іншого боку

7. марі177

марі177 Well-Known Member

дякую всім за молитви,Бог вислухав їх!операцію відклали,роблять ще раз аналізи можливо помилковий діагноз.З надією очікуємо.

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчатка, прошу про молитву за Irus'ka (наскільки знаю то пологи ще не почалися)

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, Ти знаєш про важкий стан матерів під час народження їхніх дітей, помилуй слугу Твою Ірину і допоможи їй народити дитину без труднощів. О Всемилостива Владичице Богородице, Ти не потребувала допомоги при народженні Сина Божого, але подай допомогу слузі Твоїй яка потребує її від Тебе.

Подаруй їй благодатну силу в цей час, а немовляті, яке повинне прийти на цей світ, дозволь вчасно отримати світло розуму у Святому Хрещенні. До Тебе припадаємо, Матері Бога Всевишнього, і молимося: будь милостивою до цієї матері, коли прийде їй час народжувати, і випроси у народженого від Тебе, Христа Бога нашого, щоб укріпив її Силою Своєю з Неба. Амінь.

9. Holly

Holly Moderator

прошу молитви за своє здоров"я - Ольга і за малятко. Перенервувалась, тепер сильно ниє живіт

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молитви за мій (Марії) завтрашній день. Щоб він для мене пройшов щасливо. Пишу вступні тести, які вирішать мою подальшу діяльність. Щось в мене якесь тривожне відчуття...
    Всім дякую за молитву!

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

БЕЗМЕЖНО ДЯКУЄМО ВСІМ, хто за нас молився!!! Сьогодні ми вже вдома! Нас ще не виписали, бо Мелася не набрала стільки ваги, щоби лікарі відпустили її додому, так що ми завтра мусимо ще поїхати до лікарі на важення. Дуже сподіваюся, що ми нарешті будемо завтра вдома назовсім. Ще раз ЩИРО ДЯКУЄМО за ваші молитви й підтримку!! Нехай Господь вас благословить!!

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

Прошу молитви за спокій душі моєї бабці(Анна), сьогодні 9 днів з дня смерті. Дякую.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Почалися пологи у Irus'ka!
    Господи, помилуй слугу Твою Ірину і допоможи їй народити дитину без труднощів!

(дякую за спільну молитву)

14. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу о молитву за моє здоров*я (Валентина). Нині вирізали мені величенький камінь зі слинної залози (навіть не знала ,що такі бувають ...).

Дякую лікарям з відділення щелепно-лицьової хірургії медінституту,зокрема доктору Боровському ,за чуйне ставлення і за професіоналізм .Я сказала ,що найбільше боюсь стоматологів ,жаб і мишей .Мені відповіли ,що зараз розвіють міф про страшних стоматологів ,а жабу принесуть на другий раз .

Останнє редагування: 11 Липень 2012
  15. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за здоров"я донечки Ані (має t 39 і червоне горло) і за Тетяну, щоб не заразилася. Дякую.

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я Анастасії. Дякую.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Всім дякую за молотииву, тести написала успішно!

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитву за нашу сім"ю, вирушаємо вніч у далеку дорогу. Щоб Бог дав щасливо доїхати і повернутися. (Антон, Ірина, Олександр)
    Дякую.

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Прошу молитву за маму Іванну. чекаємо результати аналізів.... дуже всі переживаємо

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за швидке одужання Натанаїла. Десь потягнув ногу, не може ходити, а до того ще й дістав сильну гарячку від вечора, майже не спав уночі, часто прокидався, плакав. Зараз те саме.

Статус теми:
Закрита.