Вирішила купити соковарку. Не знаю на якій моделі зупинитись. Може хтось поділиться досвідом? Хочу на 6 або 8 літрів.
Відповідь: соковарка а ви сок з неї пробували? питаю бо в моєї бабусі був "соковыпареватель" . В неті нашла таку соковарку, вона один в один з тим що був в бабусі я не знаю чи те що ви хочете те саме але сучасне...але сок виходив не дуже, він був якийсь густий, не такий як свіжий в банки закатується... а такий трішки як кисіль і по смаку не дуже ( фактично сік був як би перекипьячений, аромату фруктів не мав, був подібен на густий компот). А коли сок робили з тих самих яблук через соковижималку а потім закатували кришками - от це був сік!
Відповідь: соковарка Соковарка найкраще підходить для приготування соків з винограду,порічок,малини,слив(з того,що добре віддає соки).Бо з яблук,груш і т.д. робити просто не вигідно(краще в соковижималці). Ми постійно робимо соки з винограду і порічок.Займає дуже мало часу.А які вони смачні.
Відповідь: соковарка Ми минулої осені наварили в соковарці майже 100літрів яблучного соку. Але то була не наша соковарка. Сік вийшов смачний. Тому захотіли й собі купити.
Відповідь: соковарка О то в нас такий соковипарювач, але ми тльки літру оку зварили.. Решта яблук цілу зиму їли Мені не подобається що там треба цукор додавати.
Відповідь: соковарка Купила я все ж таки літом соковарку, наварила соку з полуниць, смородини, позичок, вишень. Тепер тільки відкриваю баночку з соком, додаю трошки води ( бо дуже концентрований)- і п"ємо як сік, або даю багато води - і виходить як компот зі свіжих ягід, навіть смачніше!!!!!!!!! Можна за бажанням додати трошки цукру, бо сік я варила зовсім без додавання цукру. Дуже задоволена покупкою . Раджу всім. Зараз новорічні знижки, так що можна купити дешевше, ніж буде на наступний рік влітку.
Відповідь: соковарка От я теж роздумую над цією проблемою. Кожної осені купа яблук і не знаєш шо з ними робити. Соковижималка здохла. то тепер думаю чи то брати нову, а чи купити соковарку. Що краще? І де сік буде кориснішим?