Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

3. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

У мого малого слінгозалежність розвинулась швидше, чим моє слінговміння. Ношу або кнк, або набік в скз. Шось так хочу малого за спину закинути, то би може стіки роботи зробила. Питання, то я розігналась, чи нічо неможливого немає? Пробувала малого закинути за спину, слінг гублю по дорозі. Чи є заспинні намотки для скз? Його мені в рази швидше вдягати, добре по хаті носитись. Чи то тільки слінгодопомога мене врятує :)?

4. natorella

Сзк за спину - збочення

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

А шо до душі лежить найбільше?

5. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

У мене S-ХS. То все одно 4-4.6?

6. Vittoriya

7. Popi

Popi Well-Known Member

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

у мене с-ка (а може і ікс-с), то носила 6(4,6м) з виведеними наперед кінцями

9. Fiancee

Мене відлякує ціна на Дідимоси. Не те, щоб я не мала чи шкодувала для нас з малюком, просто то таки не мала сума за річ з якою я ніколи не мала справи. Мене лякає, якщо я не зумію мотати або ще щось мені не підійде. Тому думала для початку купити Лелю, а як сподобається, то тоді купити щось краще. HOPPEDIZ Cairo на 2.5 м трохи доступніше, але кажете, що треба 4.6 м, то вже відповідно дорожче. З того всього я розгубилась.

10. natorella

гірасоли - моя любов...

4 метри, 5 розмір

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

просто діло в тому, що в Лелі може і не сподобатись( і з того Ви вирішите, що всі слінги такі ж. я б в такому випадку шукала нормальний бу варіант.

12. oksumoron

oksumoron Active Member

Я б радила починати з середньої якості, щоб не розчаруватись в дешевому слінгу, і не думати, що то всі такі!
    Ми маємо didymos, дуже задоволені! Розмір 6, брала саме такий, аби мати можливість мотати більшу кількість намоток! Не кажу брати саме такий довгий, але 2, 5 це малувато буде! Ну і декілька сторінок тому вже писалось, що хвости це гарно ;)
    Ну і вчились ми через інтернет, ніхто не показав нам як і що, лише Наталя дала корисні посилання!
    Так, важко перші рази, ну і часто читаю тут історії про дітей, яким не пішло! Вже не говорю, як ми замітали підлогу тими кінцями, дитина реве, я то пробую все підібрати, але все чудово в нас склалось!

13. Fiancee

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А ще можна спитатися в інших слінгомам і взяти на тиждень-два попробувати якийсь слінг. Наприклад, в мене зараз є Дідімос Індіо Розе в розмірі 5, продавати ще не хочу, бо взимку хочу носити під курткою, а позичити можу.

15. Vittoriya

я замучу питаннями :), от в них є різні слінги- різне плетіння, чи що то, то є якась суттєва різниця? Я там бачу skośnokrzyżowo, splotem diamentowym і splotem jodełkowym. Сорі, що польською, але я не розуміюсь в тому...

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

По кольору мені найбільше до вподоби цей

Girasol Turmalin, там то плетення діаментове, пише , що подібне до того косохо хреста , чи як ( то я так переклала skosnokrzyzowe)

16. Plenilunio

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

в намотці воно шикарне. Я маю такий Гірасол, але в іншому кольорі, і я від нього балдію. Він такий мій-мій ідеальний. Легко мотається, гарно лягає і на дотик м"якенький-м"якенький.

18. Plenilunio

19. natorella

В тебе найтонший варіант. А турмалін, про який писала віта - щільніший.
    В них є 3 типи - двійна діагональ(всі смужки), діамантове плетення (турмалін, графіт, гліцинія етс.) і "ялиночка"

20. Vittoriya

То варто задивлятися на той Турмалін? Мене наразі колір полонив.

21. natorella

оооо, так, він дуже і дуже класний

розшифрую