Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Якщо кут розведеня ніжок 90 градусів, то колінця впираються в мене? Я скільки не натягую мені все виходить в одній плоскості- ножки й живіт малого. Ніби й підтягую за голені, а він собі ножки догори задирає, і знов то саме.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) http:// http://m.youtube.com/watch?v=X128whKajE0 Тут обзор слінгоодягу. Куртка не єдиний варіант.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) А хтось казав шо єдиний? Варіантів безліч, скільки мам... Але куртка в плані функціоналу - найзручніша ---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ---------- Я гово про немовлят, в котрих нема ше сильного розведення. Не зрозуміла про "плоскість" - ???
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Тобто голені і животик притиснуті до мене, як жабка розпластаний по мені. Тепер маю силу руками від мене відпихатись,щоб мати більший обзор, чи то його міцніше примотувати, чи то так має бути?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Наталю, чи є особливості слінгоносіння малесеньких діток 2,5 кг? Може хтось має досвід носіння таких дрібнесеньких маляток?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) а з якої ваги полосатий дідімос підійде? і без консультанта ніяк для таких маленьких діток, бо вони дуже "хрупкі"? п.с. я без очної консультації навчилась мотатись (мої діти по 4 кг родились), але от переживаю нашкодити такому малесенькому, не правильно намотавши. ---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ---------- Що скажете про таких виробників: ByKay MobyWrap Amazonas Cybex чи виробник не принциповий?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Підійде і тканий і трикотажний слінг - в трикотажному вам буде комфортно носити дитинку до ваги 8-9 кг, потім будете відчувати навантаження на спину мами. В тканому слінгу зможете носити від народження і до 3-х років.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Моэ імхо...но носити в трикотажі до 9 кг.не практично для спини мами і взагалі не розумію для чого себе так моидувати і дитину разом?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) полоски ближче до 4-5 кг краще консультант, бо там купа умов для якісного положення то трикотаж? нема різниці, мобі знаю в очі))) - добрі ну я мало бачу мам на вулицях в якісно намотаних трикотажих слінгах та й він не на довго краще купити одразу добрий тканий і будете мати щастя
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Ага, в мене Дарця - мрія слінгомами,в рік - 8,800, але я б в трикотажі загнулася, а її попа відвисла, певно, б до колін мені.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Маю питання. В слінгу носилися 2 місяці, потім був вереск , коли мотала, та й слінг вже в нас забрали. Коляску ми катаємо пусту, так як донечка постійно на руках, думаю купити ерго. Чи варто? Доця носиться спиною до мене, лицем до людей, в ерго так не можна, і от думаю чи купляти? І де є у Львові магазини, щоб можна було наглядно її туди запхати-поміряти?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) так не можна носити дитину. прийти на слінгофорумівку і спробувати декілька
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Малий хоче вже по сторонах роздивляти. Якщо мотаю його в кнк, він викручує голову вбік, так за півгодини спина малого прогинається в букву с. Спрби повертати голову в інший бік закінчуються вереском. Питання, то я не досить міцно мотаю, чи вже варто переводити малого на бік? Якщо бокові намотки то порадтье які.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Natorellа, бачила ви тут дівчатам шарфи підбирали, може що й мені підкажите. До 500 грн. короткий. Шось в свій довгий ямімама ніяк мені малий толком не вяжеться. Та й в такі намотки мені точно короткого треба, бо потім ще й за спину хочу малого садити. Має той шарф різне плетення, полоси по різному сплетені. То мене страшно дратує, якось виходить що по різному розтягуються.