Відповідь: Шукаю книгу Та невже мені пощастить... Я вже кілька років її намагаюсь згадати і знайти. Колись була вона вдома, але десь поділась і з кінцями. Буду дуже-дуже вдячна. Я вже думала, що за моїм сумбурним описом її ніхто не згадає...
Відповідь: Шукаю книгу По сюжету и отдельным фрагментам - очень похоже на книгу Торнтона Уайлдера "День восьмой". Но могу и ошибаться - давно читала .
Відповідь: Шукаю книгу natorella, fima - ви мене врятували, це та сама книжка, тільки чого я В’язи з Дубами перепутала? Безмежно вдячна. (книгу я читала останній раз років 15 тому)
Відповідь: Шукаю книгу Дівчата, порадьте щось новоспеченим батькам, що почитати хорошого про виховання дитини з самого маленького віку. Можливо хтось знає яка книга дійсно варта уваги?
Відповідь: Шукаю книгу Я читала Ібука Масара "После трех уже поздно", Мерилин Сигал "Ребенок играет: от рождения до года". Досить непогані речі. Є ще багато інших, але їх не опрацювала, тому не можу радити.
Відповідь: Шукаю книгу також читала цю книгу, сподобалось, хоча є багато моментів, над якими можна посперечатись... Ольга Писарик "Привязанность: жизненно-важная связь" - дужедужедуже сильно!
Відповідь: Шукаю книгу Шукаю дитячу книжку з оповіданнями, читала в класі 5-6 Отже, наскільки пам"ятаю. розказує чоловік про свої дитячі роки, в нього ще сестра була. 1 розповідь про те, як він вчився в гімназії. Одного разу він не вивчив урок і йому поставили двійку. Він так засмутився, що забув щоденник в парку на лавці. Тоді вчитель дав йому ще один щоденник, але там теж була двійка. Тоді хлопчик чи то заклеїв сторінки, чи що. Пам"ятаю, що в нього був і третій щоденник, котрий він закинув за шафу. Суть в тому, що про його брехню взнали батьки і він в усьому зізнався 2 розповідь про те, як вони із сестрою продавали галоші гостей, аби купити собі морозива. Коли їхній батько взнав. то сказав. що продасть всі іграшки. щоб відкупити взуття. там ще багато було історій Та книжка дуже цікава і смішна. Буду вдячна за допомогу
Відповідь: Шукаю книгу Чоловік описує своє життя, те як йому сказали, що жити осталось не довго, до року часу, ібо рак. І тут він поїхав кудись в гори, далеко-далеко. Там вів здоровий спосіб життя ітд. Щось таке, то з розповідей пам'ятаю...
Відповідь: Шукаю книгу Автор Михайло Зощенко "Леля і Мінька" «Обыкновенное детство. Немного трудный ребёнок. Нервный. Обидчивый. Весьма впечатлительный. Со взором, устремлённым на то, что плохо, а не на то, что хорошо. Пожалуй, пугливый из-за этого. Но совсем не слабенький, а скорей даже сильный».
Відповідь: Шукаю книгу Зайдіть в книгарню Свічадо http://www.svichado.com/catalog/simya_ta_vyhovannya/seriya_poradnyk_dlya_batkiv.html тут до кольору до вибору і справді цікаві і дієві поради.
Відповідь: Шукаю книгу Недавно купила нове видання в Ашані, дитина моя просто в захопленні. Колись давно була така дитяча телепередача "Будильник", там ті оповідання розповідали в ролях Богатирьов і Назарова, пам"ятаю, тоді два рази переглядала. А два роки тому хотіла знайти запис для своєї малої - заледве відкопала аудіокнижку на рутрекері, там якась бабулька читає. Мала потім ще декілька місяців засинала під "Міньку", і зараз деколи також просить. А я от також давно шукаю книгу зі свого дитинства - була така про пригоди якогось капітана і його юнги (не Врунгель!) з різними завданнями на логіку.
Відповідь: Шукаю книгу Махаон, переклад ніби нормальний - мала читала сама, я тільки так, переглянула. От така:
Відповідь: Шукаю книгу Підкажіть, будь ласка, книгу (подарункову) про дерев'яну архітектуру. Спасибі!
Відповідь: Шукаю книгу а що саме про дерев'яну архітектуру? є такі книги Шевцової Галини із серії "Грані світу": "Україна-Японія: дерев'яна архітектура", "Дерев’яні церкви України", подивіться на сайті видавництва "Грані-Т" а ще є Ярослава Тараса.. дерев'яна сакральна архітектура.. не пам'ятаю, як точно називається, але про неї читала в науковій літературі не дуже гарні рецензії, зате сама книга гарна ---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- Може хтось допоможе, потрібна книга "zamość miasto idealne" jerzy kowalczykа. Це 1980 р. Не знаю, чи були переклади і перевидання. Я вже весь інтернет обшукала, ніде нема, ні за гроші, ні так. А пробігтись по місту по букіністах я зараз не можу