Відповідь: Що таке Жіноче щастя? А я от не відчуваю себе повністю щасливою, хоч і ношу 48 розмір. Тому що, як би це банально не звучало, для мене бути щасливою це стати мамою - це сенс мого життя і найбільша проблема на сьогоднішній день(тому що вже 4 роки не вдається завагітніти).
Відповідь: Що таке Жіноче щастя? Прочитавши всі дописи, а особливо останній з них, ще раз переконуюсь, наскільки гарне і мудре побажання колись почула: "Нехай всі твої мрії збуваються ВЧАСНО"! А й справді- деколи за щастя 48 розмір, а прийшов час - і мрієш про штани для "пузатіків". Деколи за щастя гуляти всю новорічну ніч центром міста - а через кілька років ні за що собі такого не побажаєш Та і успішна кар"єра буває невчасною, коли в снах бачиш усміхнене обличчя карапуза, про якого мрієш... І навіть "грін-карта" в Америку не в тему, коли тільки вчора зрозуміла, що твоє серце назавжди хоче залишитися у Львові, поруч з коханим... Тож нехай ваші "щастячка" приходять до вас вчасно! П.С. Але майте на увазі, навіть коли вам здається щось "невчасним" - Бог знає краще за нас, то з власного досвіду кажу Як я колись ревіла біля консульства, в якому мені не відкрили візу (бо захворів консул якраз в той день!) - а я мала їхати в чудовий тур по Європі... А через кілька днів познайомилась в рідному місті зі своїм майбутнім чоловіком, і думаю - чого було плакати Як я тепер дякую Богові за той день, коли плакала і думала, що життя не вдалось! Отаке моє "жіноче щастя"